deccoria.pl

Mamy już 640500 zdjęć
Galerie
Autor Tematy

Chr1su
Ilość wiadomości: 345
Dodano: 2010-03-16 20:59:55
Witam ,
chciałem polecić fototapety firmy Mamita . Nadają się one idealnie do Jadalni , ale nasza oferta obejmuje typ fototapet dla każdego pomieszczenia . Warto wspomnieć że nasze fototapety nie zawierają rakotwórczego cykloheksanolu !

lunatyczka
Ilość wiadomości: 301
Dodano: 2010-06-11 14:48:32
Całkiem fajne tylko trochę za bardzo monotematyczne. preferuję trochę inny styl,ale na pewno wielu osobom ta propozycja może się spodobać. Jest dosyć ciekawa, przynajmniej na pierwszy rzut oka . Generalnie warto robić zakupy w e-sklepach, bo jest naprawdę duzy wybór, o wiele wiekszy niż w stacjonarnych:)

Klimaty_Domu

Ilość wiadomości: 92
Dodano: 2010-06-14 21:45:05
Każdemu kto szuka oryginalnych, niepowtarzalnych wzorów polecamy opcję
Zamówienia Indywidualnegow naszym sklepie on-line.

W ofercie Klimatów Domu znajduje się ponad 300 wzorów w 17 kolorów,
jednak wiemy, że wśród naszych klientów jest mnóstwo indywidualistów,
którzy mają własne projekty, pomysły i nie chcą korzystać z gotowych wzorów.

Dlatego zachęcamy do przysyłania własnych projektów
a nawet zdjęć, na podstawie których możemy przygotować
elegancką i trwałą, welurową dekorację ścienną.

Edytowano 4 razy. Ostatnio 2010-06-14 21:48:40.

Magenti

Ilość wiadomości: 26
Dodano: 2010-06-25 09:22:02
Dla zainteresowanych polecam serdecznie sklep internetowy www.magenti.pl :)

kryton
Ilość wiadomości: 1
Dodano: 2011-03-04 11:07:20
Witam,

Odradzam wszystkim korzystanie z usług firmy Mamita!!!
Przedstawiciele firmy są niemili a wręcz aroganccy. Wydaje im się że to PRL i są jedyną firmą na rynku. Na prośby mailowe odnośnie skrócenia terminu realizacji zamówienia otrzymałem odpowiedź w formie pouczenia, iż „nie życzą sobie tego rodzaju maili ponieważ przy składaniu zamówienia wyraźnie określony był czas realizacji oraz że nie mają czasu na odpowiadanie na takie maile”.
Towar jest w miarę dobrej jakości ale przy dużym formacie zdjęcie nie jest nawet w połowie tak wyraźne jak w ofercie firmy na stronach www. Na zastrzeżenia odnośnie tej kwestii firma reaguje lekceważąco i agresywnie.
Firma Mamita nie ma pojęcia na temat elementarnych podstaw obsługi klienta. Jeszcze nigdy nie zostałem tak potraktowany przez żadnego sprzedawcę. Niesmak pozostanie na zawsze i już NIGDY nie skorzystam z ich oferty co również odradzam wszystkim zainteresowanym.

Pozdrawiam

Kakala
Ilość wiadomości: 11
Dodano: 2011-03-15 14:46:39
Ja szczerzę mogę polecić: http://www.aga.net.pl/pl/s,aktualnosci,id,32.html Też robią super realizacje.
Mój dom w końcu nabrał charakteru.

DecoMania_pl

Ilość wiadomości: 4
Dodano: 2011-11-06 17:12:13
Polecamy fototapety na www.decomania.pl
Wszystkie robione na zamówienie na wymiar ściany.
http://www.decomania.pl/fototapety.html

Liczba pozycji na stronie: