Forum

Deccoria - Nowości w serwisie
co z gwiazdkami ?
|
Czy ktoś co się dzieje z gwiazdkami można klikać bez końca na galerie i nic ,,,czy ktoś ma ten sam problem ,że może oceniać bez końca jedną galerie i nic się nie dzieje ? |
|
Ja właśnie spróbowałam i było ok, może to tylko chwilowe było. |
|
u mnie jest tak ,że przykładowo oceniam galerie daj 5 w moich ocenianych jej nie mam (że to zrobiłam )i za chwilkę mogę znów tej gaelrii dać 5 i dziekuje mi za oddanie głosu ,,wczoraj na jednej galerii zrobiłam to chyba z 10 razy i nic wogóle nie ma że ją oceniam mimo ,że dziękują mi 10 raz z rzędu za oddanie głosu ,ta galeria nie dostaje nic bo nie przechodzi wyżej . |
|
Ojej Natko ja sprawdziłam i mam tak jak TY.U mnie nie wyświetla się co oceniałam ,a mogę do woli klikać wszystkie oceny na każdą galerię po dziesiatki razy i nic..dziwne...Czy zawiadomiłas administrację???ja teraz spadam do szkoły i nie mam czasu ,ale po południu zawiadomię:))Pozdrawiam |
|
Mam tak samo od wczoraj .... ....Oceniam galerie i nie pokazują się w ocenianych ........a gwiazdkami mogę sypać.... jak z rękawa .....tzn.....oceniać wielokrotnie ......... deccorka szwankuje ........... |
|
Witaj! U mnie jest wszystko o.k. |
|
o....Ojej Natka...i ja sprawdziłam i mam tak jak TY.U mnie nie wyświetla się co oceniałam!!!!!! |
|
Ja nie oceniam nikogo.Wiem jedno,ze moje galerie na poczatku osiagaja bardzo wysokie oceny,a pod koniec dnia ich wartosc spada,a wiele zupelnie beznadziejnych osiaga maksymalne oceny. |