Forum

Deccoria - Nowości w serwisie

co z gwiazdkami ?

natka34

Czy ktoś co się dzieje z gwiazdkami można klikać bez końca na galerie i nic ,,,czy ktoś ma ten sam problem ,że może oceniać bez końca jedną galerie i nic się nie dzieje ?

Punius

Ja właśnie spróbowałam i było ok, może to tylko chwilowe było.

natka34

u mnie jest tak ,że przykładowo oceniam galerie daj 5 w moich ocenianych jej nie mam (że to zrobiłam )i za chwilkę mogę znów tej gaelrii dać 5 i dziekuje mi za oddanie głosu ,,wczoraj na jednej galerii zrobiłam to chyba z 10 razy i nic wogóle nie ma że ją oceniam mimo ,że dziękują mi 10 raz z rzędu za oddanie głosu ,ta galeria nie dostaje nic bo nie przechodzi wyżej .

AlicjaA

Ojej Natko ja sprawdziłam i mam tak jak TY.U mnie nie wyświetla się co oceniałam ,a mogę do woli klikać wszystkie oceny na każdą galerię po dziesiatki razy i nic..dziwne...Czy zawiadomiłas administrację???ja teraz spadam do szkoły i nie mam czasu ,ale po południu zawiadomię:))Pozdrawiam

tessa163

Mam tak samo od wczoraj .... ....Oceniam galerie i nie pokazują się w ocenianych ........a gwiazdkami mogę sypać.... jak z rękawa .....tzn.....oceniać wielokrotnie ......... deccorka szwankuje ...........

iwonaszyk

Witaj! U mnie jest wszystko o.k.

iwonaweronika

o....Ojej Natka...i ja sprawdziłam i mam tak jak TY.U mnie nie wyświetla się co oceniałam!!!!!!

Pinda

Ja nie oceniam nikogo.Wiem jedno,ze moje galerie na poczatku osiagaja bardzo wysokie oceny,a pod koniec dnia ich wartosc spada,a wiele zupelnie beznadziejnych osiaga maksymalne oceny.

Odpowiedz w temacie

co z gwiazdkami ?

Edytuj wypowiedź

co z gwiazdkami ?

Wstaw zdjęcie

Zgłoś nadużycie

Informacja

To okno zamknie się automatycznie za 3 sekundy.

Usuń post

Czy na pewno chcesz usunąć ten post? Tej operacji nie można cofnąć.
REKLAMA

Wyłącz to powiadomienie

Nie będziesz już więcej otrzymywać powiadomień do tego zdarzenia.
Państwa przeglądarka jest nieaktualna. Aby zapewnić większe bezpieczeństwo, wygodę i komfort użytkowania w tej witrynie, proszę zaktualizować swoją przeglądarkę.
Polub nas, aby otrzymywać niezliczone pomysły wprost na swoją tablicę!

Edycja zdjęcia

Obróć

Informacja

Zaloguj się

Newsletter

Zapisz się do newslettera, aby otrzymywać najciekawsze artykuły oraz inspiracje z serwisu Deccoria.pl

Powiadomienia

Informacja