Forum

Deccoria - Nowości w serwisie
Nowa Deccoria - jak Ci się podoba???
|
Uwaga! Właśnie ruszyła nowa Deccoria :) Jak Wam się podoba? |
|
Piękna jest nowa Deccoria |
|
Zmiany - bardziej lub mniej przydatne pewnie wyjdą w trakcie użytkowania, jednak mi już bardzo podoba się pomysł z powiadomieniami. |
|
Ja również nie mogę dodawać komentarzy ani oceniać galerii i tak jest od kilku dni :(( |
|
generalnie zmiany są na plus - bardzo podoba mi się idea powiadomień i licznika komentarzy pod zdjęciami. to bardzo ułatwia przeglądanie wpisów i (w razie czego) odpisywanie zainteresowanym osobom. jedno, czego mi w deccri brakuje, to opcja 'zapamiętaj mnie' przy logowaniu. dość uciążliwą jest konieczność logowania się do serwisu za każdym razem - o ileż prościej by było, gdyby umożliwić stałe zalogowanie z danej przeglądarki, jak to oferuje wiele serwisów. |
|
Jestem przerazona ,tym,ze mozna sobaczyc kto ocenial,to jest normalnie poroniony pomysl,zaczynaja sie walki i przepychanki o gwiazdki,zupelne przedszkole. |
|
EXTRA, jak najbardziej na plus. |
|
Pinda napisał:
Jestem przerazona ,tym,ze mozna sobaczyc kto ocenial,to jest normalnie poroniony pomysl,zaczynaja sie walki i przepychanki o gwiazdki,zupelne przedszkole. Jeżeli ktoś wstawial wszystkim jedynki to jest przerażony. HEH :tongue: |
|
nie znam starej wersji serwisu jednakże stronka bardzo mi się podoba |
|
Co prawda nie wiem, jakie zmiany zostały wprowadzone, bo jestem tu nowa - ale mogę śmiało powiedzieć, że mi się tu podoba :) Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć tutaj inspiracje do urządzenia własnego mieszkanka. Udało mi się je wreszcie sfinansować, więc czas na urządzanie! Pozdrawiam :) |