Forum

Inne - Inne
II Ogólnopolski Zlot Deccorii
|
Czy wybiera sie ktos pociągiem z Warszawywy???? bo ja sie wybieram ..i zawsze w towarzystwie raźniej ;) |
|
witam od 2 dni che sie zapisac na zlot i mam z tym duzy problem |
|
Wlasnie. Moj formularz takze wysylal sie 2 dni...dzis sie udalo, ale nie widze sie na liscie (moze za wczesnie?). Gdyby ktos wybieral sie ze Szczecina, czy przez niego wlasnie, prosze o kontakt - moze uda sie dogadac wspolny termin podrozy... wiadomo, ze spontaniczne znajomosci sa zawsze najlepsze! |
|
dawno tu nie zaglądałam , ale wiadomość o Zjeździe mnie zmobilizowała. Wspaniały pomysł!!! Zapisałam się . Pozdrawiam wszystkich i do miłego zobaczenia .
|
|
dostałam zaproszenie,wypełniłam i wysłałam.Wiadomośc zostałam dostarczona i czy to wystarczy?Czy coś jeszcze powinnam zrobic? |
|
Ja również odpowiedziałam na zaproszenie i nie wiem dlaczego nie jestem na liście? Od pięciu dni czekam aby do niej dołączyć i nic. A dzisiaj widzę, że zapisy dobiegły końca:-( |
|
Czy istnieje możliwość zweryfikowania listy? W końcu nie z mojej winy nie zostałam dopisana:-( |
|
a gdzie można znależc takąż listę? |
|
już odnalazłam listę :grin: jadę |
|
a czy ktoś jedzie z opolskiego? |
|
Witam, Wybiera się ktoś na zlot ze śląska cieszyńskiego albo okolic?? Pozdrawiam! |
|
jadę z Opola pociągiem 12.06 o 6.00 |
|
o 6.00 wyjazd,a czy wystarczy aby dojechac na 11? |
|
Dziękuję serdecznie Pani Agnieszko za rozwiązanie problemów z moim zapisem na listę:-) hurra! lalala Cieszę się niesamowicie:-) |
|
Ja pojadę z Czechowic-Dziedzic -----czy ktoś się wybiera może z okolic?jesli tak to prosze o kontakt. |
|
Prosze o skreslenie mnie z listy uczestnikow zlotu . Niestety nie bede mogla przyjechać . pozdrawiam i życzę milych wrazeń :)) |
|
zarówno ja jak i januszf nie będziemy mogli przybyć na długo oczekiwany przez nas zlot :( |
|
Miało być wspaniale, ogólnopolsko, było dużo pozorowanego zamieszania a faktycznie była to zawstydzająco nieudana, niszowa imprezka dla znajomych. |
|
naprawde az tak źle? |
|
szczyglic napisał:
Miało być wspaniale, ogólnopolsko, było dużo pozorowanego zamieszania a faktycznie była to zawstydzająco nieudana, niszowa imprezka dla znajomych. Moim zdaniem żadnego pozorowanego zamieszania nie było ja byłam i było fajnie poznałam wiele super ludzi i to z całej polski morze dla ciebie nie udana i niszowa ale ja i większość ludzi którzy przybyli na zlot na pewno tak nie uważają bo widać to po komentarzach na galeriach ze zlotu :) po co piszesz takie głupoty aby zrobić przykrość organizatorom :( zawsze w rodzinie jest czarna owca |