Forum

Inne - Inne
menopauza
|
Moja mama jest w trakcie menopauzy, ostatnio często wspominana, że ma problemy i dyskomfort, który jej dokucza, uczucie pieczenia, swędzenia, wiecie może jak można sobie z tym poradzić? Może sa jakieś preparart bez wizyty u lekarza? |
|
Niech spróbuje Vagisan, właśnie jest odpowiedni na takie problemy, odpowiednio nawilży miejsca intymne, przez co dyskomfort będzie mniejszy :) |
|
A też słyszałam o tym Vagisan, a czy można kupić takie globulki czy krem bez recepty? |
|
Tak Vagisan jest bez recepty :) |
|
I mogę wybrać sama który produkt Vagisan po prostu bardziej mi odpowiada, czy one się w jakiś sposób różnią między sobą? Dla mnie wygodniejszą formą byłyby na pewno globulki. |
|
Ja też wole globulki, kupiłam je z waszego polecenia i faktycznie świetnie nawilżają, nie czuje już tego okropnego dyskomfortu. |
|
Też słyszałam o tych globulkach, własnie Pani a aptece je chwaliła ze względu na skład, chyba po nie wróce w takim razie. |
|
Mi pani w aptece je poleciła przy wykupowaniu antykoncepcji wzięłam na spróbowanie, powiem wam, że faktycznie dobrze nawilżają te globulki. |
|
Moja mama też stosuje Vagisan i bardzo sobie chwali, właśnie w okresie menupauzy kiedy borykała się z suchością pochwy. |
|
A czy można stosować je przed stosunkiem aby dodać nawilżenia? |
|
Z tego co wiem to tak, można też stosować jak starasz się o dziecko. |
|
Kupiłam globulki, opakowanie brałam zgodnie z wytycznymi, każdego dnia globulkę Vagisanu. Teraz nadal używam, ale raz, czasem dwa razy w tygodniu, dla podtrzymania efektu nawilżenia. Fajnie się sprawdzają :) |
|
Na pewno warto też spróbować Vagisan w postaci kremu. Jest specjalny aplikator który bardzo ułatwia i dla mnie ejst tak samo komfortowe jak globulki.
|
|
A tej opcji w kremie nie próbowałam, wydajny jest? |
|
Według mnie dość korzystnie wychodzi ten Vagisan , a dzięki aplikatorowi dokładnie wiem ile trzeba zaaplikować. |