Forum

Inne - Inne
niedrogi telefon?
|
Padł mi telefon, poszukuję czegoś niedrogiego z androidem i w miarę aparatem, co polecacie? |
|
Ja polecam się jednak zastanowić nad iphonem :) Taki telefon o wiele dłużej działa na dobrym poziomie - a mam doświadczenie z wieloma modelami. Tutaj są iphony w bardzo dobrych cenach -https://www.skynet.pl/category/apple-smartfony myślę, że to byłaby dobra decyzja ;) |
|
Niekoniecznie się z tym zgodzę, przede wszystkim - na pewno nie jest to telefon budżetowy. A po drugie, nie spełnia też drugiego warunku, o którym wspomina autor - nie działa na androidzie :) Ze swojej strony mogę olecić Alcatel, model 1S (2020) Cena poniżej 500zł, do tego naprawdę fajny aparat i nawet płatności NFC. |
|
Kojarzę Alcatele, ten model 1s z 2020 roku, o którym piszesz to ten co ma 3GB razmu i wbudowanej pamięci 32GB? |
|
Pomyślałem również o zakupie niedrogiego telefonu, ale pomyślałem, że lepiej będzie kupić naprawdę dobry telefon, który będzie trwał przez wiele lat. Postanowiłem wygrać pieniądze w kasynach online. Ogólnie rzecz biorąc, w takich grach można normalnie zarabiać, nawet jeśli nie masz dużego doświadczenia w takich grach. Ale często używam podpowiedzi w postaci takichhttps://zarabiajjakkrol.pl artykułów |
|
zaciekawiliście mnie tym alcatelem, patrzyłem cenę to jak najbardziej akceptowalna dla mnie, jak zdjęcia robi? |
|
Wiesz co, ten model ma naprawdę świetny, jak na tę cenę aparat. Moim zdaniem tak dobrych zdjęć (nawet w ciemności) na pewno nie zrobisz innym smartfonem z tej samej półki cenowej :) |
|
telefon kupiony, w końcu wybrałem alcatela ale wersję 3L 2020, bardzo fajnei się go używa, wszystko działa płynnie, zdjęcia ok, dziecko pożycza do lekcji online i też śmiga |
|
Czy ten Alcatel 3L też ma NFC i tyle funkcji co 1S? |
|
Jeśli mówimy o 3L 2020, to nawet więcej, bo to jest model z nieco wyższej półki (chociaż nadal budżetowy). Ma NFC, jest wart swojej ceny, widziałam efekty zdjęć makro, jakie można zrobić za jego pomocą, kurcze, robi wrażenie.
|
|
Trochę o 3L Alcatel poczytałam i poza NFC ma też kilka innych plusów: 8 rdzeniowy procesor, android 10, 16 mln kolorów IPS, 4000 mAh. |
|
Mam go i polecam. Mój mąż ma flagowy model pewniej znanej marki, a zdjęcia robią naprawdę podobne. Więc jesli na tym Ci zalezy to 3L 2020 jak najbardziej polecam. |
|
yaska napisał:
Mam go i polecam. Mój mąż ma flagowy model pewniej znanej marki, a zdjęcia robią naprawdę podobne. Więc jesli na tym Ci zalezy to 3L 2020 jak najbardziej polecam. Ile on ma aparatów i jakiej są rozdzielczości? |
|
Rameda napisał:
yaska napisał:
Mam go i polecam. Mój mąż ma flagowy model pewniej znanej marki, a zdjęcia robią naprawdę podobne. Więc jesli na tym Ci zalezy to 3L 2020 jak najbardziej polecam. Ile on ma aparatów i jakiej są rozdzielczości? Ma 3 aparaty, z tego co widzę to 48 + 5 + 2 MPix |
|
yaska napisał:
Mam go i polecam. Mój mąż ma flagowy model pewniej znanej marki, a zdjęcia robią naprawdę podobne. Więc jesli na tym Ci zalezy to 3L 2020 jak najbardziej polecam. czyli ten alcatel 3l ma lepszy aparat od 1s, z tego co wiem to alcatel 1s 2020 ma też trzy aparaty, ale chyba nie z takimi parametrami. lubię robić zdjęcia telefonem tak sie składa, czyli dla zdjęć rekomedowałabyś ten? |