Forum

Inne - Inne

Pomoc w zarządzaniu firmą - jaka?

andziks

U nas np. wprowadzenie Berberis dało mega dużą zmianę na plus. Można powiedzieć, że w zasadzie sytuacja odmieniła się diametralnie i wszystko wygląda pierwsza klasa. Powiedzmy, że udało się uzyskać coś, o co wcześniej było bardzo trudno. Mam na myśli po prostu porządek...

yarka12

Weź pod uwagę, że firma z czasem może się rozrastać, a wtedy migracja do nowego systemu może byc kłopotliwa. Najlepiej już od samego początku postawić na solidny system erp, dzięki czemu unikniesz migracji i od początku zapewnisz firmie stabilny rozwój.

drewniana_belka

Hmmm a może jeszcze pomoc prawna by się przydała?

henryczek

Jeżeli chodzi o firmy logistyczne, to dobrym krokiem byłoby przeczytanie tego artykułu http://www.jarocinska.pl/artykuly/system-erp-w-logistyce-jak-dziala-i-do-czego-sluzy,101781.htm

Dzięki odpowiedniej wiedzy powinniśmy mieć mniejszy problem przy podjęciu odpowiedniej decyzji. U nas nie było to na szczęście dużym problemem, udało nam się wdrożyć takie oprogramowanie bardzo sprawnie.

rafon

Ja polecam osobiście program analityczno-raportujący iAML. Zwłaszcze teraz, kiedy wchodzi nowy rejestr beneficjentów. Pozdrawiam

setfire

A może warto by było skorzystać z platformy takiej jak np tutajhttps://wfirma.pl/zarzadzanie-sprzedaza :? ;) Jak dla mnie super sprawa bo ja np mam integracje z allegro, przez co mam niższe koszta oraz też między innymi możliwość personalizacji wystawianych faktur ;)

Jacek87

Warto również skorzystać ze sprawdzonego biura rachunkowego, na pewno są jakieś w waszej okolicy. Takie biuro powinno bez problemu rozliczyć waszą firmę na ryczałcie, kpir oraz ewidencji środków trwałych.

kamuncia

W każdej firmie powinna znaleźć się odpowiednia pieczątka. Tutaj https://www.maxonline.pl/ znajdziecie świetną ofertę. Warto sprawdzić. 

Sylwia36

Warto również odwiedź warsztaty online informatyka w produkcji i poznać trochę ciekawych zagadanień informatycznych związanych z produkcją.

andziks

Berberis mi pomaga na każdym kroku. Mamy wersję optymalnie dopasowaną do naszej działalności i to jest dla nas najważniejsze. Przemyśleliśmy to. Jeśli rozwiązania są dopasowywane z głową, to wtedy szybko też widoczne są zmiany, bo jednak te dane są wprowadzane do systemu, który nad wszystkim czuwa. Widać efekty. 

_SeWeRyN_

Z tego co kojarzę to teraz coraz więcej ludzi decyduje się na współpracę z doradcą biznesowym. Może to w jakiś sposób wpływa na zarządzanie firmą. 

___

brawl stars hack

andziks

Myślę, że Berberis jest dla każdej działalności, ale pojawia się kwestia optymalnego dopasowania tych rozwiązań. W sensie - musicie mieć takie funkcje, które są odpowiednie dla waszego biznesu i wtedy docelowo zrealizujecie wszystkie cele. 

Leksit
Bardzo pomocne są usługi firm, które specjalizują się w odzyskiwaniu długów. Sprawdź ofertę windykacja-online.pl - oni mają duże doświadczenie w tych działaniach, dzieki temu są skuteczni ;)
Rus2

I have wanted to start a company in poland for several years now, but I couldn't find the right firm to help me. After searching, I came across a good company with excellent references, and I contacted it. Now I can leave a positive feedback about the work done and recommend it to you. I think it helps not only me. Good luck!

andziks

Spokojnie. Praca na Berberis, dopasowywanie funkcji, ich dobór i wszystko powinno iść, jak należy. Jeśli tylko z głową dobierzecie rozwiązania, to będzie dobrze. Solidny system jest w stanie zrobić dużą różnicę. A wersja? Kwestia dopasowania do działalności. 

Odpowiedz w temacie

Edytuj wypowiedź

Wstaw zdjęcie

Zgłoś nadużycie

Informacja

To okno zamknie się automatycznie za 3 sekundy.

Usuń post

Czy na pewno chcesz usunąć ten post? Tej operacji nie można cofnąć.
REKLAMA

Wyłącz to powiadomienie

Nie będziesz już więcej otrzymywać powiadomień do tego zdarzenia.
Państwa przeglądarka jest nieaktualna. Aby zapewnić większe bezpieczeństwo, wygodę i komfort użytkowania w tej witrynie, proszę zaktualizować swoją przeglądarkę.
Polub nas, aby otrzymywać niezliczone pomysły wprost na swoją tablicę!

Edycja zdjęcia

Obróć

Informacja

Zaloguj się

Newsletter

Zapisz się do newslettera, aby otrzymywać najciekawsze artykuły oraz inspiracje z serwisu Deccoria.pl

Powiadomienia

Informacja