Forum

Inne - Inne
Pomoc w zarządzaniu firmą - jaka?
|
U nas np. wprowadzenie Berberis dało mega dużą zmianę na plus. Można powiedzieć, że w zasadzie sytuacja odmieniła się diametralnie i wszystko wygląda pierwsza klasa. Powiedzmy, że udało się uzyskać coś, o co wcześniej było bardzo trudno. Mam na myśli po prostu porządek... |
|
Weź pod uwagę, że firma z czasem może się rozrastać, a wtedy migracja do nowego systemu może byc kłopotliwa. Najlepiej już od samego początku postawić na solidny system erp, dzięki czemu unikniesz migracji i od początku zapewnisz firmie stabilny rozwój. |
|
Hmmm a może jeszcze pomoc prawna by się przydała? |
|
Jeżeli chodzi o firmy logistyczne, to dobrym krokiem byłoby przeczytanie tego artykułu http://www.jarocinska.pl/artykuly/system-erp-w-logistyce-jak-dziala-i-do-czego-sluzy,101781.htm Dzięki odpowiedniej wiedzy powinniśmy mieć mniejszy problem przy podjęciu odpowiedniej decyzji. U nas nie było to na szczęście dużym problemem, udało nam się wdrożyć takie oprogramowanie bardzo sprawnie. |
|
Ja polecam osobiście program analityczno-raportujący iAML. Zwłaszcze teraz, kiedy wchodzi nowy rejestr beneficjentów. Pozdrawiam |
|
A może warto by było skorzystać z platformy takiej jak np tutajhttps://wfirma.pl/zarzadzanie-sprzedaza :? ;) Jak dla mnie super sprawa bo ja np mam integracje z allegro, przez co mam niższe koszta oraz też między innymi możliwość personalizacji wystawianych faktur ;) |
|
Warto również skorzystać ze sprawdzonego biura rachunkowego, na pewno są jakieś w waszej okolicy. Takie biuro powinno bez problemu rozliczyć waszą firmę na ryczałcie, kpir oraz ewidencji środków trwałych. |
|
W każdej firmie powinna znaleźć się odpowiednia pieczątka. Tutaj https://www.maxonline.pl/ znajdziecie świetną ofertę. Warto sprawdzić. |
|
Warto również odwiedź warsztaty online informatyka w produkcji i poznać trochę ciekawych zagadanień informatycznych związanych z produkcją. |
|
Berberis mi pomaga na każdym kroku. Mamy wersję optymalnie dopasowaną do naszej działalności i to jest dla nas najważniejsze. Przemyśleliśmy to. Jeśli rozwiązania są dopasowywane z głową, to wtedy szybko też widoczne są zmiany, bo jednak te dane są wprowadzane do systemu, który nad wszystkim czuwa. Widać efekty. |
|
Z tego co kojarzę to teraz coraz więcej ludzi decyduje się na współpracę z doradcą biznesowym. Może to w jakiś sposób wpływa na zarządzanie firmą.
___ brawl stars hack |
|
Myślę, że Berberis jest dla każdej działalności, ale pojawia się kwestia optymalnego dopasowania tych rozwiązań. W sensie - musicie mieć takie funkcje, które są odpowiednie dla waszego biznesu i wtedy docelowo zrealizujecie wszystkie cele. |
|
Bardzo pomocne są usługi firm, które specjalizują się w odzyskiwaniu długów. Sprawdź ofertę windykacja-online.pl - oni mają duże doświadczenie w tych działaniach, dzieki temu są skuteczni ;)
|
|
I have wanted to start a company in poland for several years now, but I couldn't find the right firm to help me. After searching, I came across a good company with excellent references, and I contacted it. Now I can leave a positive feedback about the work done and recommend it to you. I think it helps not only me. Good luck! |
|
Spokojnie. Praca na Berberis, dopasowywanie funkcji, ich dobór i wszystko powinno iść, jak należy. Jeśli tylko z głową dobierzecie rozwiązania, to będzie dobrze. Solidny system jest w stanie zrobić dużą różnicę. A wersja? Kwestia dopasowania do działalności. |