Forum

Inne - Inne
telefon
|
Poszukiwany solidny telefon z dobrym aparatem, jakie modele polecacie, półka cenowa do 1500 zł |
|
A patrzyłas na Alcatel TLC 10plus? Model bardzo dobry, w tej cenie spokojnie się zmieścisz. |
|
Nie słyszałam o tej marce, tzn. inny sprzęt kojarzę, ale nie wiedziałam, że mają też telefony, widzę, ze na dodatek całkiem niezłe. Można je gdzieś zobaczyć stacjonarnie? |
|
Nie bardzo wiem, może salony z telefonami, ewentualnie jakieś sklepy elektroniczne. |
|
TCL 10 plus ma poza aparatami też fajne parametry. Ma 8 rdzeniowy procesor, możliwość nagrywania filmów w 4K ultra HD i z bajerów zintegrowany czytnik linii papilarnych. Fajny model, muszę zoerientować się jaka cena. |
|
W sumie to tej marki nie brałam pod uwagę, ale muszę się mocniej zainteresowac, w budżecie moim się mieści :) |
|
Rameda napisał:
TCL 10 plus ma poza aparatami też fajne parametry. Ma 8 rdzeniowy procesor, możliwość nagrywania filmów w 4K ultra HD i z bajerów zintegrowany czytnik linii papilarnych. Fajny model, muszę zoerientować się jaka cena. no to ma dobry aparat, gdzieś znajdę moze smple zdjęć z tego modelu? |