Forum

Inne - Inne
ZLOT 2017 Deccoria.pl Miłośników portalu dla ludzi z wnętrzem...
|
Witam pani Basiu :) Jestem ciekawa, czy w tym roku odbędzie się zlot deccorian? A może trzeba "wyżej"? na wspólnym zlotowym spotkaniu "szef" obiecywał ,że będzie co roku i tak było przed zmianą Menagera ...Kraków jest piękny ,wystarczy podać termin i miejsce wspólnego spotkania a o resztę zadbają same deccorianki :) A naprawdę wiele możemy bo od trzech lat same organizujemy mini zloty deccorianek,ponieważ nie możemy się doczekać realizacji zlotu z naszego kochanego portalu :) Jak będzie w tym roku? Czekamy na decyzję ...Pozdrawiam całą redakcję:) |
|
Na razie, głównie ze względu na ogromny projekt, jakim jest przebudowa serwisu, nie planujemy organizowania Zlotu. Zachęcam natomiast, do dawania mi znać o waszych spotkaniach. Z przyjemnością postaram się o drobne upominki :) Pozdrawiam ciepło Barbara |
|
szkoda ,że "szefostwo" nic nie planuje :( Przebudowa serwisu wydaje mi się niezbyt konieczna jeśli użytkownicy się "wysypią" ...a sypią się na potęgę ...Chociaż......... może przyjdą nowi ,którzy odbudują "imperium"????? ...życzę tego z całego serca ,bo od pewnego czasu ( zresztą już o tym pisałam wcześniej) jest tu mało inspirująco ,mało interesująco i ludzi "z wnętrzem " jakkolwiek to sformułowanie interpretować i rozumieć coraz mniej :( |
|
napisałam przed chwilką długi tekst ,który niestety się nie dodał ...może jednak przebudowa serwisu jest konieczna ??? technicznie coraz gorzej tu się dzieje i w każdej innej dziedzinie też ....czyżby koniec deccorii był bliski ??? szkoda by było ,bo ja lubię tu bywać ............ |
|
Ja również życzę deccori jak najlepiej ale niestety trudno się nie zgodzić z wypowiedzią Alicji. |