Forum

Inne - Inne
zlot DECCORIA(N) 2011 ?
|
Zgadzam się z Xtian-em |
|
Czerwiec ! bo wrzesien w gorach to juz jesien,a Zakopane w deszczu.....:((brrr |
|
Niezmiernie jestem ciekawa, gdzie zlot ów się odbędzie :) Co do terminu, to też jestem za czerwcem :) |
|
ciekawe kiedy będa wyniki tej ankiety :))) przynajmniej jesli chodzi o termin dobrze by było wiedziec wczesniej! bo jesli to bedzie czerwiec to trzeba juz... juz... mam nadzieje, ze nic powaznego mi nie stanie na przeszkodzie by tam pojechac i zobaczyc wszytkich na własne oczy...:))) juz sie nie mogę doczekac!!! |
|
No to sie pocieszylam.Zlot w sierpniu,to chyba najbardziej tragiczny termin,no bo wakacje,wszedzie tlok,tragiczna komunikacja.Niestety ja wracam do Australii 10 lipca,a szkoda bo chcialam poznac wiele osob.Blagam niech ktos to zmieni na rozsadny termin ja dojade wszedzie. |
|
Trzymam kciuki Pindo ,zeby zlot odbyl sie w czerwcu ;)Mnie tez bardziej by pasowalo w takim terminie ,no ....ale zobaczymy co tam " na gorze " zdecyduja ? |
|
a ja nie mam kasy i jak pomysle o podrozy szczecin-zakopane x2 to mi slabo! :-(((( |
|
Ja mam taką samą droge do Warszawy jak i Wrocławia ..ale napewno nie przejdzie i wrzesień mi pasuje!!Większość zainteresowanych jest z małopolski i okolic...szkoda jeśli trzeci rok byłby Krak ..i te okolice.. |
|
renias napisał:
a gdzie wyczytaliscie termin i miejsce? Reniasku ! cofnij sie do poczatku naszej dyskusji na tym forum i przeczytaj Nowinki wypowiedz ....Ona rozmawiala z Agnieszka Sliwinska o zlocie i w tej rozmowie padla propozycja Zakopanego i dwa terminy wstepnie ,czerwiec ,albo sierpien ....no i byla ankieta ....Pozdrawiam :) |
|
A mi Kraków absolutnie nie przeszkadza:) hihi..no wiem, wiem - mam blisko, przemawia przeze mnie wygoda :evilgrin: . A poza tym takiej atmosfery nie ma w żadnym innym miejscu:) Zakopane w sumie też może być, ale pewnie dla niektórych byłby większy problem z dojazdem. Czekam na info. |
|
renias napisał:
Rybko - zanim była ankieta to i ja wiedziałam o tym ,że ma być w zakopanem- ale później zrobili ankiete- jeszcze nie ogłosili a Xtian już się załamał Zakopanem...dlatego zapytałam gdzie wyczytał wyniki z ankiety ...Pozdrawiam Acha :) No to juz sobie Reniasku wyjasnilismy ;)A tak na marginesie to mysle sledzac to forum ,ze zainteresowanie zlotem chyba jest niewielkie ....sama jestem ciekawa jak ta ankieta wypadla .....przyznam sie szczerze ,ze trzeci raz w Krakowie to by byla lekka przesada ...wiem,wiem ...zaraz zaczna na mnie mruczec dziewczyny z okolic ,ktore maja blisko ,ale powiedzcie ilez razy mozna chodzic pod sukiennice ,albo na Wawel ,albo snuc sie po rynku? taka wyprawa na zlot kosztuje i warto by bylo zobaczyc cos nowego jezeli zrobi sie te paredziesiat ,a nawet pareset km....Zakopane to tylko 100 km dalej ,a jednak atrakcja ,bo panoranma Tatr ,bo przyroda i te slynne Krupowki,dorozki ,bazar,czy rynek pod Gubalowka ....jak na zlot deccorii calkiem fajne miejsce ...no ale ja sie dostosuje i jak bedzie w innym miejscu to tez przyjade :)) |
|
...DLA MNIE RÓWNIEŻ ŁÓDZ BYŁABY ACH... |
|
popieram Rybke Zakopane było by fajnym miejscem na zlot |
|
agakol napisał:
popieram Rybke Zakopane było by fajnym miejscem na zlot Ha,ha,ha ;) Ty Agakolku chyba masz najblizej ....chociaz.... chyba i Bosia i Trzynastka i Jolcia...z tego co wiem ....no a Dziewczyny z okolic Krakowa tez by mialy blisko ...najdalej Ci z nad morza .... |
|
no nie mam daleko Rybko ale mnie się się wydaje że Kraków i Zakopane wchodzi w gre bo organizatorzy mają blisko ja w tamtym roku rozmawiałam z tymi dziewczynami co rozdawały identyfikatory i mówiły że 3 zlot pewnie bedzie w Krakowie bo lepiej im wszystko załatwić na miejscu no zobaczymy ale masz racje zainteresowanie małe zlotem a szkoda :(pozdrawiam Rybko |
|
agakol napisał:
no nie mam daleko Rybko ale mnie się wydaje że Kraków i Zakopane wchodzi w gre bo organizatorzy mają blisko ja w tamtym roku rozmawiałam z tymi dziewczynami co rozdawały identyfikatory i mówiły że 3 zlot pewnie bedzie w Krakowie bo lepiej im wszystko załatwić na miejscu no zobaczymy ale masz racje zainteresowanie małe zlotem a szkoda :(pozdrawiam Rybko |
|
ja jestem za zlotem w krakowie lub okolicach krakowa,,,miesiac sierpien! ,,gdyz wtedy bede w pl ,,,dziekuje i pozdrawiam,,,,szkoda ze nie moze byc dla nas wszystkich korzystnie,,, |
|
NO TRUDNO...MUSZĘ POGODZIĆ SIĘ ZMYŚLĄ ŻE NA ZLOT NIGDY SIĘ NIE WYBIORĘ PONIEWAŻ JAK JUŻ PISAŁAM JEST TO DLA MNIE WIELKA WYPRAWA...ZA DALEKO....A JESLI MA SIĘ KRĘCIĆ IMPREZA WOKÓŁ KRAKOWA I ZAKOPANEGO...I TAK CO ROKU TO CÓŻ |
|
Ha !!! Brzmi fantastycznie :) Widze Mala _manufakturo,ze plan masz juz zrobiony ,ale to zbyt piekne ,zeby bylo realne ....chociaz ;))...ciekawa jestem zdania Pani Agnieszki Sliwinskiej ,ale Agnieszka narazie milczy ...? Byla ankieta i ....Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje pomyslu:)) |
|
Mała manufakturo ..ja głosowałam za Wrockiem.. bo mam tylko 200km ?? lub a zakopiec odpada ..dojazd obłędny i 12 godzin w pociagu??brr..ale większosc zdecydowana jest z tych okolic i raczej nie przejdzie..a szkoda..a prawda wrocław cudowne miasto!!! |