Forum

Projekty - Mieszkanie
Mieszkanie 43m
|
Witam, Mam prośbę, kupuje mieszkanie lecz nie wiem jaki rozkład byłby najlepszy. Czy mógłby ktoś z forumowiczów zaproponować jakieś ciekawe rozwiązanie dla tego typu mieszkania ? Zobacz zdjęcie: http://i.deccoria.strefa.com.pl/files/90883/135808/e381d11c97c8cac36cf5efb7e8260c66.png |
|
Ofert od deweloperów jest mnóstwo, ale większość z nich w ogóle nie jest interesująca. Deweloper obiecuje gruszki na wierzbie, a w rzeczywistości wszędzie masz daleko i infrastruktury na osiedlu brak. Są jedynie puste lokale do wynajęcia. Ja nie wierzę deweloperom i nie kupuję kota w worku. Zamawiam raport na homescanner.plTo nowy serwis. Przygotują dla mnie informacje o stanie prawnym nieruchomości i gruntu, infrastrukturze obecnej na osiedlu oraz o planach jej rozbudowy, a także wiele więcej. |
|
Zerknij na ofertę Polnord, maja mieszkania różnych wielkości, sam myślę o dużym mieszkaniu na Woli, ale małe też tam są z tego co widziałam. Właśnie bardzo fajnym rozkładem na projektach zachęcili mnie do siebie, może czymś się zainspirujesz. Zrzuty mieszkań są normalnie dostępne na stronce. |
|
A mi by takie 43m2 pasowały ale na nowoczesnym osiedlu Atala, najlepiej tym które teraz powstaje przy al Jerozolimskich w Warszawie |
|
maximm napisał:
A mi by takie 43m2 pasowały ale na nowoczesnym osiedlu Atala, najlepiej tym które teraz powstaje przy al Jerozolimskich w Warszawie
To prawda, nowe osiedla są świetne, tyle ułatwień, windy, wózkownie, garderoby, z tych względów wybraliśmy rynek pierwotny a nie wtorny. Wybor na warszawskim Wilanowie był spory ale padlo na wilanie, na razie odpowiadają ma wszystkie moje upierdliwe ha ha pytania także super |
|
Ja tam jednak wolę mieszkać w domu prywatnym. |