Forum

Pytania do Redakcji Deccoria.pl - Odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania
Problem z dodaniem komentarza
|
Mam problem z dodaniem komentarza - w mojej wlasnej galerii pod zdjeciem chcialam odpowiedziec na komentarz innego usera - jeden dł€gi udało sie dodac, potem probowalam drugi - nie dało sie; potem testowo wpisalam jeden krotki - udalo sie, potem chcialam dokonczyc pierwszy (rozbilam go na dwie czesci, myslac ze problem w dlugosci) - znow sie na da dodac, jest komunikat "Już dodałeś ten komentarz". Czy ktos sie spotkal z podobnym problemem? Deccoria nie raczy odpowiadac na moje mejle. (uwaga techniczna: w firebugu odpowiedz na request to "1") |
|
spotkałam się z takim problemem nie pod swoją galerią, a pod galeriami innych. Zauważyłam, że staje się tak, kiedy skomentuję zbyt dużą ilość zdjęć jedego użytkownika na raz. Pojawia się wtedy "nie możesz dodać tego komentarza", a potem często "już dodawałeś ten komentarz". Otwórz wtedy stronę w nowym oknie, a tamtą wyłącz i powinno być ok (u mnie przynajmniej zazwyczaj wtedy już się chce dodać ;-) |
|
Zdarza mi sie również ,to co opisują Deccorowiczki,zwłaszcza z pojawianiem się informacji,że komentarz już został dodany,bywa również ,że wcale nie pojawia sie na profilu mimo jego dodania. |
|
WonneWzgorze napisał:
spotkałam się z takim problemem nie pod swoją galerią, a pod galeriami innych. Zauważyłam, że staje się tak, kiedy skomentuję zbyt dużą ilość zdjęć jedego użytkownika na raz. Pojawia się wtedy "nie możesz dodać tego komentarza", a potem często "już dodawałeś ten komentarz". Otwórz wtedy stronę w nowym oknie, a tamtą wyłącz i powinno być ok (u mnie przynajmniej zazwyczaj wtedy już się chce dodać ;-) próbowałam otwierać w nowym oknie, czyścić cookies, cache, restartować router (zmiana ip) - nic nie pomaga. i nie wygląda jakby to było związane z liczbą moich komentarzy pod danym zdjęciem bo jest tak: - dodaje pierwszy dlugi komentarz - ok - probuje dodac drugi dlugi - nie da sie - dodaje krotki testowy - ok - probuje dodac tamten dlugi - nie da sie - dodaje kolejny krotki testowy - ok... Jak dla mnie to jest BUG :/ |
|
1 raz dziś weszłam na deccorie, chciałam podziękować za komentarze pod moja galeria i nie mogłam tego zrobić wyświetliło że ten komentarz został już dodany - tylko że nie było . Z dodawaniem ocen tak samo - oceniłeś już ta galerie ... Co jest grane ??? |
|
I znów to samo , ani komentarzy , ani ocen ... |