Forum

Rośliny i ogród - Realizacje
Na jaki CAD warto postawić?
|
Witam, Chciałbym zapytać Was, a szczególnie osoby które zajmują się projektowaniem na jaki CAD warto postawić jeżeli chodzi o funkcjonalność pracy, stabilność działania i też dobrze przygotowane nakładki? |
|
Na pewno warto również zwrócić uwagę na ofertę ZwCAD 2019 i jeżeli będziesz potrzebował dokładnych informacji to tutaj koniecznie zwróć uwagę nahttps://www.zwcad.pl/zwcad-2019-opis-skrocony/zwcad-2019-wersja-oficjalna.html który sprawdza się świetnie i pozwala na stabilną pracę przy tworzeniu nawet dużych projektów również dużym wsparciem jest tutaj dobrze rozbudowana oferta nakładek. |
|
Tutaj jak najbardziej mogę zgodzić się z opinią poprzednika, poniewaz w naszej firmie też już od ponad 6 miesięcy pracujemy własnie na tym CAD i uważam, że to jedna z lepszych propozycji jeżeli Wam właśnie na stabilności, wysokiej wydajności oraz co ważne skutecznej pracy z dodatkowymi nakładkami. |
|
Ja o nim jeszcze zbyt wiele nie wiem, ale sam może również sprawdzę jak działa i czy rzeczywiście warto się na niego przesiąść skoro jest jeszcze darmowa pełna wersja testowa na miesiąc i tak dobre nakładki. |
|
Dokładnie bo sam program jest coraz lepszy, ale również nakładki które rzeczywiście radzą sobie świetnie i potrafią w ogromnym stopniu ułatwić pracę przy tworzeniu kolejnych projektów (w moim przypadku drogowych), a ciężko byłoby to wszystko dobrze dopiąć też ze znaczeniem dróg w całości bez ZwTraffic. |
|
Bardzo dobrym programem jest także Gstarcad. Prze kupnem warto przetestować dema i porównać ;) (demo GS do pobrania:https://gstarcad.pl/) |
|
Ja jestem własnie w trakcie testowania tego systemu. |
|
a może ktoś podpowie od którego warto zacząć swoją przygodę? |
|
Jak zaczynasz, to warto wybrać się od razu na kurs. Wspomniane wyżej programy mają szkolenia - na pewno GstarCAD ma dedykowane warsztaty. Znajdziesz też bezpłątne materiały na stronie internetowej gstarcad.pl oraz na YT. |