Forum

Wnętrza - Salon
Farby - jaka firma najlepsza - WASZE OPINIE :-)
|
No właśnie, ja też chciałam mieć farby dla alergika i koniecznie żeby były trwałe. Dlatego moje wymagania spełniły lateksowe farby Optomal. |
|
U mnie lateksowa farba Optomal chroni ściany, bo przy czwórce temperametnych dzieciaków, to dla mnie gwarancja, że uda się umyć, nie - wyszorować ścianę. Dzięki trwałości farby mogę uczyć dzieci, żeby same po sobie zmywały zanieczyszczenia ścian. |
|
Śnieżka, Magnat, Tikkurila :) |
|
Szybkie pytanie: farby lateksowe od Farby Kabe - szukam opinii czy warto i czy nadają się do kuchni?? Mamy w pobliskim sklepie promocję, a że na wiosnę i tak planowałem odmalowanie kuchni to kupiłbym już na zapas :) |
|
U mnie dobrze sprawdziła się Śnieżka. A na zakupy zapraszam do Pana Bogdana, mają całkiem fajne ceny - http://www.panbogdan.pl/ |
|
Magnat, Magnat - tylko magnat!! Nie ma lepszych farb a te strukturalne powalają! Jak ktoś ma duszę artysty to ma pole do popisu :) |
|
dulux ,śnieżka , dekoral, magnat ;) |
|
Ja u siebie w domu wszystkie wnętrza malowałem tikkurilą, zawsze mi się kojarzyła jako farba z wyższej półki, ale w rozsądnej cenie. W Warszawie na Klimczaka jest salon z farbami Pigmentologia, tam właśnie podjechałem. Doradzili akurat wybór tej farby i jak na razie wybór okazał się trafiony bo kolorki są fajne i pomimo roku od malowania nie wyblakł, nie ma też przebawien. Tak więc na plus. |
|
wybierz dulux i sie nie zawiedziesz |
|
Zgadzam się Dulux dobrze się sprawdza, polecam Dulux Kolory Świata dostępne w atrakcyjnych cenach u Pana Bogdana - http://www.panbogdan.pl/pl/c/Farby-do-scian-i-sufitow/197 :) |
|
Ja skorzystałam z usług firmy Qualia -(www.superqualia.pl, która przygotowała wycenę, dobrała odpowiednie farby i pomalowała elewację w kilka dni. Nie wiem nawet, jakiej marki była to farba, ale od lat się trzyma przy ścianie, więc musi być o.k. :-) |
|
Ja polecam Dekoral Akrylit W |
|
Ja szczerze mówiąc nie mam jednej ulubionej marki farby,zazwyczaj staram się zwracać uwagę na paletę kolorów,bo jeżeli są podobnej jakości i podobają mi się to po co przepłacać? www.Iklik.pl |
|
Ja mam malowane kolorowym beckersem z salonu pigmentologia w warszawie, oni tam własnie mają w sprzedaży farby większości producentów. Niw polecam kupowąc najtańszym farb, od razu zobaczycie kiepski efekt na ścianie. Ja postawiłem na droższą farbę i jest super. :) |
|
Nobiles Pory Roku Mnóstwo kolorów i dobra jakość za korzystną cenę. Pamiętam, że zamawiałem z panbogdan.pl, było taniej niż u konkurencji. |
|
Zabezpieczenie stali wymaga zastosowania środków, które zapewniają odpowiednie spokój na lata - http://www.resins.pl/pl/zabezpieczenie-stali/ Stal bez zabezpieczenia bardzo łatwo traci swoje właściwości, a przy zastosowaniach przemysłowych tym bardziej ma to znaczenie. |
|
Jak farby dla alergików to tylko Kidproof Majic Paints :happy: |
|
Ja poleciłabym farby marki Beckers. Fakt, są droższe, jednakże jak wiadomo cena idzie w parze z jakością. Czasem warto jest dopłacić i dłużej cieszyć się produktem niż kupić coś tanio, a potem narzekać i żałować. Plus, mogę polecić firmę Kraina Farb - mają tam ciekawe promocje. Warto też skorzystać ze stronki rabatybudowlane.pl, dzięki której i pobranym stamtąd kuponom rabatowym zaoszczędziłam pieniądze :) |
|
www.farbyamir.pl zapraszamy |
|
Ja polecam farby firmy Sempre. Są bardzo dobre jakościowo, mają szeroką paletę barw, nie ścierają się i nie blakną. Jestem bardzo zadowolony. Wymalowałem nimi cały dom. |