Forum

Wnętrza - Salon
fototapeta ze zdjęciami dziecka (czegokolwiek)
|
Witam. I z góry przepraszam, jeśli to nie ten dział. Kilka miesięcy temu widziałem przebudowę mieszkania, gdzie jednym z elementów wystroju pokoju dziennego (?) była fototapeta zrobiona ze zdjęć dziecka. I ni chu chu nie mogę znaleźć tego tematu. Poszukiwania nie dały niczego, albo po prostu źle szukam. Czy jakaś łaskawa dusza, może nawet sami właściciele mieszkania mogliby pomóc i podrzucić linka? Mam mieszkanie w którym jest dosyć "chłodno", i chcę je ożywić akcentami, a jako że zostałem parę miesięcy temu ojcem, taka grafika byłaby idealnym akcentem na zimnej białej ścianie. Pozdrawiam kajuss |
|
W takim wypadku fototapeta faktycznie będzie najlepszym rozwiązaniem, z tym że niekoniecznie motyw zdjecia dziecka. Może być inny,który ożywi Twoje ściany. Co z oświetleniem? www.StudioSwiatla.pl |
|
Zmieniam kolory ścian na brązy/beże, powinno być cieplej. Oświetlenie mam, dziękuję :) |
|
Są fajne tapety Walltastic może tanie nie są ale do pokoju dziecięcego jak znalazł. Tematy z bajek itp rzeczy |
|
Popatrz na oferty fototapet z http://megastore.pl/6473,6284,6256,Dekoracja-sciany_Fototapety.html może coś znajdziesz co ci się podoba. |
|
Myślę,że w przypadku przewodniego motywu fototapety dla dziecka,to bardzo fajnie sprawdzi się jakiś bajkowy lub po prostu w jasnych barwach,kolorach tak aby dawał jak największe poczucie przytulności i bezpieczeństwa. |
|
Witam, nadruk zdjęć na szkle wykonuje firma Dubiel Glass www.dubielglass.pl robią nadruk dowolnego zdjęcia na szkle i nawet w bardzo dużych formatkach. Takie szkło ze zdjęciem może być zamontowane na ścianie może też stanowić ściankę w pokoju. Ostatnio znajoma właśnie w firmie Dubiel Glass robiła takie drzwi od strony pokoju dziecka jest nadruk z Rybką Nemo od strony korytarza jest zdjęcie dziecka - wygląda to rewelacyjnie. |
|
Ja swoje fototapety kupowałam na http://www.otostyl.com/ są tu tanie z jednej jestem bardzo zadowolona ale druga pozostawiała wiele do życzenia (biała róża ma nie wyraźną grafikę) - no ale za tą cenę to i tak są dobrej jakości. |
|
My mamy w sypialni fototapetę zrobioną z naszego zdjęcia ślubnego. Zamówiliśmy ją na stronie www.designdecor.pl, gdzie przerobiliśmy zdjęcie na sepię, wygląda to cudownie. Piękny plener, a na nim zakochani my :) Wykonanie jest świetnej jakości. Polecamy każdemu tą strone, kto idzie z trendami i chce mieć orygialny wygląd wnętrz. |
|
Teraz te fototapety są naprawdę świetne. Pamiętam swoją, jeszcze z przed 13 - 15 lat, jaką miałam w pokoju będąc dzieckiem - to był koszmar ;) ale teraz są dużo ładniejsze i zdjęcia i nawet papier z którego fototapeta jest zrobiona ;p |
|
Kiedyś rzeczywiście wyglądało to strasznie kiczowato, a teraz naprawdę nieźle się prezentuje. Gdybym miała się zdecydować, wybrałabym pewnie coś prostego w jasnych barwach, żeby nie mieć "napaćkanego" koloru. |
|
Wybór fototapet jest przeogromny jak widać:) Ja jednak nie zdecydowałabym się na fototapetę z dzieckiem od tego są zdjęcia. Na ścianę dałabym np Nowy Jork lub jakieś romantyczne uliczki takie jak tu http://www.fototapety24.net/ Doda to wnętrzu charakteru. Co do koloru ścian to zmieniłabym je na coś żywszego bo białe ściany nie wyglądają za ciekawie |
|
Dokładnie jak w powyższych postach,wybór fototapet jest ogromny,masz przeróżne motywy i wzory- do wyboru do koloru,sami zdecydujcie który najlepiej bedzie Waszym zdaniem pasował do pokoju dziecka. www.WikiMeble.pl |
|
Zawsze można pójść w ocieplenie pokojuhttps://www.facebook.com/photo.php?fbi a nie fototapetą ;) Na pewno znajdzie się coś dla dziecka albo z dzieckiem :D |
|
Najfajniejsze są właśnie takie fototapety z naszymi zdjęciami. My w sypialni mamy fototapetę z naszym ślubnym zdjeciem. Teraz sypialnia ma prawdziwy klimat. Fototapetę zamówiliśmy w sklepie www.decomania.pl. Super jakość! |
|
Fototapetę można zrobić ze wszystkiego. Polecam stronę www.fotnart.pl |
|
Co prawda fototapete można zrobić ze wszystkiego,natomiast w praktyce zastanówmy się czy jest sens aby właśnie tak czynić,czyli dawać jakiekolwiek zdjęcie zamiast fajnej ozdoby i aranżacji ściany. Polecam raczej coś w kierunki paneli szklanych 3D z ciekawym motywem. www.BellaStoria.pl |