Forum

Wnętrza - Salon

fototapeta ze zdjęciami dziecka (czegokolwiek)

kajus44

Witam. I z góry przepraszam, jeśli to nie ten dział. Kilka miesięcy temu widziałem przebudowę mieszkania, gdzie jednym z elementów wystroju pokoju dziennego (?) była fototapeta zrobiona ze zdjęć dziecka. I ni chu chu nie mogę znaleźć tego tematu. Poszukiwania nie dały niczego, albo po prostu źle szukam. Czy jakaś łaskawa dusza, może nawet sami właściciele mieszkania mogliby pomóc i podrzucić linka? Mam mieszkanie w którym jest dosyć "chłodno", i chcę je ożywić akcentami, a jako że zostałem parę miesięcy temu ojcem, taka grafika byłaby idealnym akcentem na zimnej białej ścianie. Pozdrawiam kajuss

StudioSwiatla_pl

W takim wypadku fototapeta faktycznie będzie najlepszym rozwiązaniem, z tym że niekoniecznie motyw zdjecia dziecka. Może być inny,który ożywi Twoje ściany. Co z oświetleniem? www.StudioSwiatla.pl

kajus44

Zmieniam kolory ścian na brązy/beże, powinno być cieplej. Oświetlenie mam, dziękuję :)

presses1

Są fajne tapety Walltastic może tanie nie są ale do pokoju dziecięcego jak znalazł. Tematy z bajek itp rzeczy

berserker

Popatrz na oferty fototapet z http://megastore.pl/6473,6284,6256,Dekoracja-sciany_Fototapety.html może coś znajdziesz co ci się podoba.

Mezoko_com

Myślę,że w przypadku przewodniego motywu fototapety dla dziecka,to bardzo fajnie sprawdzi się jakiś bajkowy lub po prostu w jasnych barwach,kolorach tak aby dawał jak największe poczucie przytulności i bezpieczeństwa.

bartjul1

Witam, nadruk zdjęć na szkle wykonuje firma Dubiel Glass www.dubielglass.pl robią nadruk dowolnego zdjęcia na szkle i nawet w bardzo dużych formatkach. Takie szkło ze zdjęciem może być zamontowane na ścianie może też stanowić ściankę w pokoju. Ostatnio znajoma właśnie w firmie Dubiel Glass robiła takie drzwi od strony pokoju dziecka jest nadruk z Rybką Nemo od strony korytarza jest zdjęcie dziecka - wygląda to rewelacyjnie.

monieka

Ja swoje fototapety kupowałam na http://www.otostyl.com/ są tu tanie z jednej jestem bardzo zadowolona ale druga pozostawiała wiele do życzenia (biała róża ma nie wyraźną grafikę) - no ale za tą cenę to i tak są dobrej jakości.

april420

My mamy w sypialni fototapetę zrobioną z naszego zdjęcia ślubnego. Zamówiliśmy ją na stronie www.designdecor.pl, gdzie przerobiliśmy zdjęcie na sepię, wygląda to cudownie. Piękny plener, a na nim zakochani my :) Wykonanie jest świetnej jakości. Polecamy każdemu tą strone, kto idzie z trendami i chce mieć orygialny wygląd wnętrz.

astalawista1987

Teraz te fototapety są naprawdę świetne. Pamiętam swoją, jeszcze z przed 13 - 15 lat, jaką miałam w pokoju będąc dzieckiem - to był koszmar ;) ale teraz są dużo ładniejsze i zdjęcia i nawet papier z którego fototapeta jest zrobiona ;p

kreatura

Kiedyś rzeczywiście wyglądało to strasznie kiczowato, a teraz naprawdę nieźle się prezentuje. Gdybym miała się zdecydować, wybrałabym pewnie coś prostego w jasnych barwach, żeby nie mieć "napaćkanego" koloru.

charlotte1991

Wybór fototapet jest przeogromny jak widać:) Ja jednak nie zdecydowałabym się na fototapetę z dzieckiem od tego są zdjęcia. Na ścianę dałabym np Nowy Jork lub jakieś romantyczne uliczki takie jak tu http://www.fototapety24.net/ Doda to wnętrzu charakteru. Co do koloru ścian to zmieniłabym je na coś żywszego bo białe ściany nie wyglądają za ciekawie

WikiMeble_pl

Dokładnie jak w powyższych postach,wybór fototapet jest ogromny,masz przeróżne motywy i wzory- do wyboru do koloru,sami zdecydujcie który najlepiej bedzie Waszym zdaniem pasował do pokoju dziecka. www.WikiMeble.pl

feldin

Zawsze można pójść w ocieplenie pokojuhttps://www.facebook.com/photo.php?fbi a nie fototapetą ;) Na pewno znajdzie się coś dla dziecka albo z dzieckiem :D

Gienka34

Najfajniejsze są właśnie takie fototapety z naszymi zdjęciami. My w sypialni mamy fototapetę z naszym ślubnym zdjeciem. Teraz sypialnia ma prawdziwy klimat. Fototapetę zamówiliśmy w sklepie www.decomania.pl. Super jakość!

KateFotnart

Fototapetę można zrobić ze wszystkiego. Polecam stronę www.fotnart.pl

BellaStoria_pl

Co prawda fototapete można zrobić ze wszystkiego,natomiast w praktyce zastanówmy się czy jest sens aby właśnie tak czynić,czyli dawać jakiekolwiek zdjęcie zamiast fajnej ozdoby i aranżacji ściany. Polecam raczej coś w kierunki paneli szklanych 3D z ciekawym motywem. www.BellaStoria.pl

Odpowiedz w temacie

Edytuj wypowiedź

Wstaw zdjęcie

Zgłoś nadużycie

Informacja

To okno zamknie się automatycznie za 3 sekundy.

Usuń post

Czy na pewno chcesz usunąć ten post? Tej operacji nie można cofnąć.
REKLAMA

Wyłącz to powiadomienie

Nie będziesz już więcej otrzymywać powiadomień do tego zdarzenia.
Państwa przeglądarka jest nieaktualna. Aby zapewnić większe bezpieczeństwo, wygodę i komfort użytkowania w tej witrynie, proszę zaktualizować swoją przeglądarkę.
Polub nas, aby otrzymywać niezliczone pomysły wprost na swoją tablicę!

Edycja zdjęcia

Obróć

Informacja

Zaloguj się

Newsletter

Zapisz się do newslettera, aby otrzymywać najciekawsze artykuły oraz inspiracje z serwisu Deccoria.pl

Powiadomienia

Informacja