Forum

Wnętrza - Salon
Jakie szafki do salonu?
|
Jakie szafki do salonu wybrać? Ludzie skupiają się na wypoczynku, ale wiadomo, że przyda się miejsce na schowanie różnych domowych przedmiotów. |
|
Jak masz nieduży salon, a chcesz zaoszczędzić metraż i jednocześnie zyskać miejsce na schowanie różnych przedmiotów, to najlepiej sprawdzą się szafki wiszące. Te oczywiście są dostępne w najrozmaitszych modelach, a najciekawsze widziałam ostatnio tu: http://www.brw.com.pl/szafki/szafki_wiszace/ Fajne jest to, że przy użyciu niektórych z nich możesz stworzyć nieszablonowe połączenia. |
|
Najlepiej wybierz meble systemowe, możesz z nich tworzyć dowolne kombinacje. IKEA ma system BESTA, mam go u siebie i jestem zadowolona. |
|
O ile się nie mylę obecnie jest promocja na meble z IKEI z serii BESTA, więc warto będzie skorzystać z tej okazji podczas umeblowania mieszkania. |
|
Jeśli masz małe, niezbyt ustawne mieszkanie to pewnie najlepiej będzie wybrać meble na zamówienie - i postarać się o projekty niestandardowe, które pozwolą Ci max. wykorzystać przestrzeń i zadbać o porządek w domu...Jeśli nie musisz aż tak bardzo dbać o wykorzystanie każdego cm powierzchni to meble systemowe z dobrej firmy będę odpowiednim rozwiązaniem - fajne widziałam w Pagedzie i w Klose - z Klose mam komplet do jadalni i kredens - po 3 latach ciągle super wyglądają i zero problemów. Tutaj znajdziesz kilka aranżacji z ich meblami: www.wirtualnysalonklose.pl |
|
A któryś z tych zestawów http://wikimeble.pl/MEBLOSCIANKI co sądzisz? |
|
Bardzo duży wybór szafek do salonu jest w agatameble, moja ciocia ma szafki HiFI z przesuwanymi drzwiami i jest zadowolona.bardzo dobrze wygladają. |
|
ja mam w salonie kanapę, projektor, trochę kwiatów, mini barek i mały stoliczek, wszystkie rzeczy trzymam w przdpokoju albo innych, salon to dla mnei najmniej zagrcone pomieszczenie |
|
Na pewno jasne, ewentualnie zawsze z czasem można je przemalować. Sigma Coatings ma w swojej kolekcji fajne farby |