Forum

Wnętrza - Pokój dziecięcy
Meble dla dziecka
|
W tym roku czaeka nas wymiana mebli w pokoju dzieciecym. Syn ma w tej chwili 10 lat,dlatego chciałbym kupic takie bardziej młodziezowe zeby starczyły na kilka ładnych lat. Mozecie pomoc mi w wyborze?? Cena jaka moge przeznaczyc to jakeis 1500zł. bede wdzieczny za wszystkie propozycje. |
|
ZAJRZYJ NA STRONĘ WWW. BLACK RED WHITE.COM.PL PROPONUJĘ SYSTEM INDIANA JEST TERAZ W PROMOCJI |
|
Oczywiscie napewno tam sprawdze,dziekuje za adres. Ale jeszcze przypadkiem natknałem sie na te mebelki http://www.gerlico.com.pl/product_info.php?products_id=850 tez bardzo ładny zestaw. Co myslicie?? |
|
ładny, ale mi nie podchodzi ten zielony kolor wykończenia , wolałbym coś w brązie albo mahoniu |
|
sebastian10 napisał:
W tym roku czaeka nas wymiana mebli w pokoju dzieciecym. Syn ma w tej chwili 10 lat,dlatego chciałbym kupic takie bardziej młodziezowe zeby starczyły na kilka ładnych lat. Mozecie pomoc mi w wyborze?? Cena jaka moge przeznaczyc to jakeis 1500zł. bede wdzieczny za wszystkie propozycje. Sprawdź w Komandorze, mają różne promocje cenowe i robią meble na zamówienie, jeśli mądrze się je zaprojektuje, mogą rosnąć razem z dzieckiem. Pozdrawiam :) |
|
A czy Twój syn ma rodzeństwo? Pamiętam, że gdy byłam mała zawsze marzyłam o łóżku piętrowym. I z tego, co wiem, to dość popularne marzenie dzieciaków... Polecam więc łóżko piętrowe. Możecie też kupić meble już typowo uniwersalne - też dla starszych osób (by nie musieć za kilka lat znów wymieniać), a teraz do dziecięcego charakteru pomieszczenia dobrać tylko dziecięce dodatki... A tych jest naprawdę dużo i są naprawdę świetne!!! |
|
Syn jest jedynakiem ima duzy pokój i dlatego szukam nazwijmy to "nietypowego rozwiazania" osobiscie kolor mebli w tym sklepie gerlico.com.pl mi sie podoba,mebelki sa solidne. Patrzyłem jeszcze w sklepie stacjonarnym,ale nie było nic godnego uwagi. MAcie jeszcze dla mnie jakies namiary?? Jezeli nie to raczej kupie u nich. |
|
MOŻE VOX, TYLKO TO JUŻ WYŻSZA PÓŁKA CENOWA. BRW MA , JAK ZWYKLE PROMOCJE NA MEBLE DLA DZIECI OD WAKACJI DO WRZEŚNIA.ZOBACZ |
|
Dziekuje wszytskim za odpowiedzi. Mebelki juz kupione na gerlico.com.pl i musze przyznac ze wyglądaj bardzo ładnie,mam nadzieje ze sa równie solidne. |
|
Jesli chodzi o moją opinie to wybór jak najbardziej słuszny,podoba mi sie kolor. Ogólnie gerlico.com.pl to solidn ai uczciwa firma więc mysle ze mebelki sprawdza sie. |
|
Ja czekam aż sie otworzy w Lublinie IKEA, lubie ich rozwiązania i meble nie są drogie. |
|
Bardzo nowoczesne i ciekawe- dlatego myślę, że fantastyczne dla młodzieży- meble możesz znaleźć na fabrykaform.pl. Mają w ofercie i meble, i różne dodatki, generalnie dużo bardzo różnorodnych rzeczy. Myślę, że coś takiego kolorowego i nowoczesnego (jak choćby mały bibelot) w tym stylu nada pokojowi bardziej młodzieżowy wystrój i swojego rodzaj powiew świeżości :) |
|
Witam, ja znalazłam świetne mebelki zarówno dla starszych jak i dla tych młodszych dzieci. Mebelki są solidne i wykonane z drewna sosnowego, bardzo pojemne i praktyczne. Gorąco polecam i zachęcam do odwiedzenia strony internetowej, gdzie je można zamawiać: www.felicita.sklep.pl Meble są produkowane w Polsce, przez znaną i cenioną firmę: Drewnostyl. W Rzeszowie można zobaczyć ich ekspozycje w sklepie 'FELICITA' przy ul. Dąbrowskiego 16. Polecam! Sama właśnie nie tak dawno zrobiłam pokoik swoim pociechom :) są przeszczęśliwe :) W sklepie można tez skorzystać z pomocy fachowca, który doradzi jak zaaranżować pokój dla swego dziecka. |
|
Dla dziecka bardzo fajną sparwa jest jesli takei mebelki maja kolorowe elementy. Najlepiej wybrać tez słoneczne kolory. |
|
Według mnie lepiej nie kupować mebli z elementami kolorystycznymi. Wiadomo,że nie wymienia nam się ich co 3 lata, a to co teraz dla małego dziecka jest ładne i wesołe za kilka lat będzie obciachem. Dlatego stawiam na naturalne, lite drewno. Np. http://www.esmebel.com/meble_dla_dzieci.html są ciekawe rozwiązania. Do tego jakiś szalony kolor ścian i od razu robi się inny klimat. Lepiej przemalować ścianę gdy się znudzi niż zmieniać wszystkie meble;) Pozdrawiam! |
|
lepiej kupic meble uniwersalne, a za to sciany ozdobic odpowiednio do wieku. |
|
witam wejdż na strone www.ikea.pl tam są super mebelki dla dzieci :)) pozdrawiam |
|
beniaa napisał:
Według mnie lepiej nie kupować mebli z elementami kolorystycznymi. Wiadomo,że nie wymienia nam się ich co 3 lata, a to co teraz dla małego dziecka jest ładne i wesołe za kilka lat będzie obciachem. (...) Do tego jakiś szalony kolor ścian i od razu robi się inny klimat. Lepiej przemalować ścianę gdy się znudzi niż zmieniać wszystkie meble;) Pozdrawiam! To jest dobry bardzo rozsądne rozwiązanie. Jeśli chodzi o meble, to lepiej trzymać się neutralnych kolorów i materiałów, do których można dobrać wiele rozwiązań kolorystycznych na ścianach. Jeśli dziecko jest na tyle duże, że wie, co mu się bardziej podoba, to może nawet samo zasugerować czy i na jaki kolor przemalować ściany. Jeszcze ciekawszym pomysłem byłby wszelkie fototapety i naklejki - teraz jest na to moda. W ogóle, jeśli dziecko ma cały pokój dla siebie, to pewno frajdą byłoby dla niego wybranie ustawienia mebli i innych sprzętów (w granicach rozsądku oczywiście). Można by stworzyć razem z pociechą kilka wersji aranżacji pokoju (na papierze, na komputerze w jednym z darmowych programach do aranżacji wnętrz, albo dodać do tego procesu jeszcze więcej zabawy - "zwizualizować" projekt za pomocą klocków lub plasteliny. :grin: ) |
|
Gerlico napisał:
Dla dziecka bardzo fajną sparwa jest jesli takei mebelki maja kolorowe elementy. Najlepiej wybrać tez słoneczne kolory. Jak kolorowe to polecam kolekcje dziecięce na www.meblik.pl , młodzieżowe też fajny wybór. |
|
Jeśli chcesz mieć bardzo dobre i młodzieżowe meble może powinieneś sprawdzić ofertę sklepu www.esmebel.com. Sklep ten ma szeroki wybór mebli, ekologicznych, wszystkie są wykonane z drewna więc nie będziesz musiał się martwić o to, że meble są kiepskiej jakości. Polecam gorąco www.esmebel.com:) |