Forum

Wnętrza - Pokój dziecięcy

Meble dla dziecka

sebastian10

W tym roku czaeka nas wymiana mebli w pokoju dzieciecym. Syn ma w tej chwili 10 lat,dlatego chciałbym kupic takie bardziej młodziezowe zeby starczyły na kilka ładnych lat. Mozecie pomoc mi w wyborze?? Cena jaka moge przeznaczyc to jakeis 1500zł. bede wdzieczny za wszystkie propozycje.

NILAGE

ZAJRZYJ NA STRONĘ WWW. BLACK RED WHITE.COM.PL PROPONUJĘ SYSTEM INDIANA JEST TERAZ W PROMOCJI

sebastian10

Oczywiscie napewno tam sprawdze,dziekuje za adres. Ale jeszcze przypadkiem natknałem sie na te mebelki http://www.gerlico.com.pl/product_info.php?products_id=850 tez bardzo ładny zestaw. Co myslicie??

szymczes

ładny, ale mi nie podchodzi ten zielony kolor wykończenia , wolałbym coś w brązie albo mahoniu

ekspertanna
sebastian10 napisał:

W tym roku czaeka nas wymiana mebli w pokoju dzieciecym. Syn ma w tej chwili 10 lat,dlatego chciałbym kupic takie bardziej młodziezowe zeby starczyły na kilka ładnych lat. Mozecie pomoc mi w wyborze?? Cena jaka moge przeznaczyc to jakeis 1500zł. bede wdzieczny za wszystkie propozycje.

Sprawdź w Komandorze, mają różne promocje cenowe i robią meble na zamówienie, jeśli mądrze się je zaprojektuje, mogą rosnąć razem z dzieckiem. Pozdrawiam :)

camembert

A czy Twój syn ma rodzeństwo? Pamiętam, że gdy byłam mała zawsze marzyłam o łóżku piętrowym. I z tego, co wiem, to dość popularne marzenie dzieciaków... Polecam więc łóżko piętrowe. Możecie też kupić meble już typowo uniwersalne - też dla starszych osób (by nie musieć za kilka lat znów wymieniać), a teraz do dziecięcego charakteru pomieszczenia dobrać tylko dziecięce dodatki... A tych jest naprawdę dużo i są naprawdę świetne!!!

sebastian10

Syn jest jedynakiem ima duzy pokój i dlatego szukam nazwijmy to "nietypowego rozwiazania" osobiscie kolor mebli w tym sklepie gerlico.com.pl mi sie podoba,mebelki sa solidne. Patrzyłem jeszcze w sklepie stacjonarnym,ale nie było nic godnego uwagi. MAcie jeszcze dla mnie jakies namiary?? Jezeli nie to raczej kupie u nich.

NILAGE

MOŻE VOX, TYLKO TO JUŻ WYŻSZA PÓŁKA CENOWA. BRW MA , JAK ZWYKLE PROMOCJE NA MEBLE DLA DZIECI OD WAKACJI DO WRZEŚNIA.ZOBACZ

sebastian10

Dziekuje wszytskim za odpowiedzi. Mebelki juz kupione na gerlico.com.pl i musze przyznac ze wyglądaj bardzo ładnie,mam nadzieje ze sa równie solidne.

Kamil24

Jesli chodzi o moją opinie to wybór jak najbardziej słuszny,podoba mi sie kolor. Ogólnie gerlico.com.pl to solidn ai uczciwa firma więc mysle ze mebelki sprawdza sie.

kordek

Ja czekam aż sie otworzy w Lublinie IKEA, lubie ich rozwiązania i meble nie są drogie.

Fox

Bardzo nowoczesne i ciekawe- dlatego myślę, że fantastyczne dla młodzieży- meble możesz znaleźć na fabrykaform.pl. Mają w ofercie i meble, i różne dodatki, generalnie dużo bardzo różnorodnych rzeczy. Myślę, że coś takiego kolorowego i nowoczesnego (jak choćby mały bibelot) w tym stylu nada pokojowi bardziej młodzieżowy wystrój i swojego rodzaj powiew świeżości :)

poziomka_ok

Witam, ja znalazłam świetne mebelki zarówno dla starszych jak i dla tych młodszych dzieci. Mebelki są solidne i wykonane z drewna sosnowego, bardzo pojemne i praktyczne. Gorąco polecam i zachęcam do odwiedzenia strony internetowej, gdzie je można zamawiać: www.felicita.sklep.pl Meble są produkowane w Polsce, przez znaną i cenioną firmę: Drewnostyl. W Rzeszowie można zobaczyć ich ekspozycje w sklepie 'FELICITA' przy ul. Dąbrowskiego 16. Polecam! Sama właśnie nie tak dawno zrobiłam pokoik swoim pociechom :) są przeszczęśliwe :) W sklepie można tez skorzystać z pomocy fachowca, który doradzi jak zaaranżować pokój dla swego dziecka.

Gerlico

Dla dziecka bardzo fajną sparwa jest jesli takei mebelki maja kolorowe elementy. Najlepiej wybrać tez słoneczne kolory.

beniaa

Według mnie lepiej nie kupować mebli z elementami kolorystycznymi. Wiadomo,że nie wymienia nam się ich co 3 lata, a to co teraz dla małego dziecka jest ładne i wesołe za kilka lat będzie obciachem. Dlatego stawiam na naturalne, lite drewno. Np. http://www.esmebel.com/meble_dla_dzieci.html są ciekawe rozwiązania. Do tego jakiś szalony kolor ścian i od razu robi się inny klimat. Lepiej przemalować ścianę gdy się znudzi niż zmieniać wszystkie meble;) Pozdrawiam!

marlania

lepiej kupic meble uniwersalne, a za to sciany ozdobic odpowiednio do wieku.

gosiaczek198484

witam wejdż na strone www.ikea.pl tam są super mebelki dla dzieci :)) pozdrawiam

mika31
beniaa napisał:

Według mnie lepiej nie kupować mebli z elementami kolorystycznymi. Wiadomo,że nie wymienia nam się ich co 3 lata, a to co teraz dla małego dziecka jest ładne i wesołe za kilka lat będzie obciachem. (...) Do tego jakiś szalony kolor ścian i od razu robi się inny klimat. Lepiej przemalować ścianę gdy się znudzi niż zmieniać wszystkie meble;) Pozdrawiam!

To jest dobry bardzo rozsądne rozwiązanie. Jeśli chodzi o meble, to lepiej trzymać się neutralnych kolorów i materiałów, do których można dobrać wiele rozwiązań kolorystycznych na ścianach. Jeśli dziecko jest na tyle duże, że wie, co mu się bardziej podoba, to może nawet samo zasugerować czy i na jaki kolor przemalować ściany. Jeszcze ciekawszym pomysłem byłby wszelkie fototapety i naklejki - teraz jest na to moda. W ogóle, jeśli dziecko ma cały pokój dla siebie, to pewno frajdą byłoby dla niego wybranie ustawienia mebli i innych sprzętów (w granicach rozsądku oczywiście). Można by stworzyć razem z pociechą kilka wersji aranżacji pokoju (na papierze, na komputerze w jednym z darmowych programach do aranżacji wnętrz, albo dodać do tego procesu jeszcze więcej zabawy - "zwizualizować" projekt za pomocą klocków lub plasteliny. :grin: )

lukasz12
Gerlico napisał:

Dla dziecka bardzo fajną sparwa jest jesli takei mebelki maja kolorowe elementy. Najlepiej wybrać tez słoneczne kolory.

Jak kolorowe to polecam kolekcje dziecięce na www.meblik.pl , młodzieżowe też fajny wybór.

simply

Jeśli chcesz mieć bardzo dobre i młodzieżowe meble może powinieneś sprawdzić ofertę sklepu www.esmebel.com. Sklep ten ma szeroki wybór mebli, ekologicznych, wszystkie są wykonane z drewna więc nie będziesz musiał się martwić o to, że meble są kiepskiej jakości. Polecam gorąco www.esmebel.com:)

Odpowiedz w temacie

Meble dla dziecka

Edytuj wypowiedź

Meble dla dziecka

Wstaw zdjęcie

Zgłoś nadużycie

Informacja

To okno zamknie się automatycznie za 3 sekundy.

Usuń post

Czy na pewno chcesz usunąć ten post? Tej operacji nie można cofnąć.
REKLAMA

Wyłącz to powiadomienie

Nie będziesz już więcej otrzymywać powiadomień do tego zdarzenia.
Państwa przeglądarka jest nieaktualna. Aby zapewnić większe bezpieczeństwo, wygodę i komfort użytkowania w tej witrynie, proszę zaktualizować swoją przeglądarkę.
Polub nas, aby otrzymywać niezliczone pomysły wprost na swoją tablicę!

Edycja zdjęcia

Obróć

Informacja

Zaloguj się

Newsletter

Zapisz się do newslettera, aby otrzymywać najciekawsze artykuły oraz inspiracje z serwisu Deccoria.pl

Powiadomienia

Informacja