Forum

Wnętrza - Salon
Meble Forever potrzebuje opinii
|
Witam szukam osób które użytkują np.komody firmy Forever bardzo mi sie podobają komody planuję zakupić tylko nie mam możliwości zobaczyc ich w realu może ktoś z Was widział lub posiada?Prosze o opinie. |
|
Witam, jestem w posiadaniu mebli Forever- wciąż urządzam sypialnię. Jak na razie zakupiłam łóżko Passat w kolorze "orzech" wraz ze stolikami nocnymi, ale zamierzam jeszcze dokupić komodę. Jeśli zamierzasz kupić te meble to od razu ostrzegam, że nie można ich czyścić środkami w stylu PRONTO a tym bardziej wodą- koniecznie zaopatrz się w specjalne środki do czyszczenia mebli woskowanych- ja stosuję środki firmy Starwax i jest OK. A mebelki rewelacja-zakochałam się w nich od pierwszego wejrzenia;)już nie mogę się dozekać zakupu komody:] Jeśli chcesz zobazyć moją sypialnię zapraszam na stronę: http://deccoria.pl/galeria,id,15316 |
|
Dziękuję za odpowiedż.Twoja sypialnia prezentuje się naprawde pięknie.Jak uda mi się w końcu adoptowac strych to wlaśnie takie łóżko kupię.Zastanawiam się tylko jak wygląda wykończenie szuflad chodzi mi o to czy jest zabezpieczenie przed całkowitym wyjęciem szuflad i czy w miarę lekko "chodzą".Jeśli możesz to napisz.Pozdrawiam |
|
Jeśli chodzi o szuflady to one mają drewniane szyny- chodzą lekko, ale nie mają żadnych zabezpieczeń przed całkowitym wyjęciem - spokojnie możesz wysunąć je całkowicie. |
|
Super o taka wiadomość mi chodziło.dzięki |
|
Znalazłam identyczną komodę jak tą,którą jestem zainteresowana tzn.CERATO od Forever tańszą o 170zł na stronie meble-luka symbol K-1 zastanawiam się czym sie różnią nawet zdjęcie jest identyczne?? |
|
Witam, ja też chcę właśnie tę komodę kupić (K-2), tylko z pełnymi drewnianymi drzwiczkami:)i nie tak głęboką nie na 55 cm tylko na 45 cm. :) Dzięki za stronkę!Rzeczywiście mają trochę niższe ceny a meble są te same...hmmm nie wiem co tym myśleć.Jak ktoś kupi jakiś mebel od firmy "Meble _luka"proszę o kontakt! |
|
Hej.Ja również nie bardzo wiem co o tym myśleć... meble te same nawet zdjęcia,a wygląda,że obie strony, to strony producentów...trochę to dziwne.Również dołączam sie do prośby sesil o opinie o firmie meble-luka.Pozdrawiam. |
|
Mam mebleki firmy Meble Forever są super, firma naprawdę solidna. Jeżeli chodzi o czyszczenie to tylko środki z woskiem. Jest trochę pracy ale sę opłaca. Znalazłam kilka firm z podobnymi meblami ale niestety wiele z nich poprostu skopiowało zdjęcia tej firmy. |
|
Dziękuje za opinie i odpowiedż.Pozdrawiam |