Forum

Wnętrza - Salon

Meble Forever potrzebuje opinii

asia19736

Witam szukam osób które użytkują np.komody firmy Forever bardzo mi sie podobają komody planuję zakupić tylko nie mam możliwości zobaczyc ich w realu może ktoś z Was widział lub posiada?Prosze o opinie.

sesil

Witam, jestem w posiadaniu mebli Forever- wciąż urządzam sypialnię. Jak na razie zakupiłam łóżko Passat w kolorze "orzech" wraz ze stolikami nocnymi, ale zamierzam jeszcze dokupić komodę. Jeśli zamierzasz kupić te meble to od razu ostrzegam, że nie można ich czyścić środkami w stylu PRONTO a tym bardziej wodą- koniecznie zaopatrz się w specjalne środki do czyszczenia mebli woskowanych- ja stosuję środki firmy Starwax i jest OK. A mebelki rewelacja-zakochałam się w nich od pierwszego wejrzenia;)już nie mogę się dozekać zakupu komody:] Jeśli chcesz zobazyć moją sypialnię zapraszam na stronę: http://deccoria.pl/galeria,id,15316

asia19736

Dziękuję za odpowiedż.Twoja sypialnia prezentuje się naprawde pięknie.Jak uda mi się w końcu adoptowac strych to wlaśnie takie łóżko kupię.Zastanawiam się tylko jak wygląda wykończenie szuflad chodzi mi o to czy jest zabezpieczenie przed całkowitym wyjęciem szuflad i czy w miarę lekko "chodzą".Jeśli możesz to napisz.Pozdrawiam

sesil

Jeśli chodzi o szuflady to one mają drewniane szyny- chodzą lekko, ale nie mają żadnych zabezpieczeń przed całkowitym wyjęciem - spokojnie możesz wysunąć je całkowicie.

asia19736

Super o taka wiadomość mi chodziło.dzięki

asia19736

Znalazłam identyczną komodę jak tą,którą jestem zainteresowana tzn.CERATO od Forever tańszą o 170zł na stronie meble-luka symbol K-1 zastanawiam się czym sie różnią nawet zdjęcie jest identyczne??

sesil

Witam, ja też chcę właśnie tę komodę kupić (K-2), tylko z pełnymi drewnianymi drzwiczkami:)i nie tak głęboką nie na 55 cm tylko na 45 cm. :) Dzięki za stronkę!Rzeczywiście mają trochę niższe ceny a meble są te same...hmmm nie wiem co tym myśleć.Jak ktoś kupi jakiś mebel od firmy "Meble _luka"proszę o kontakt!

asia19736

Hej.Ja również nie bardzo wiem co o tym myśleć... meble te same nawet zdjęcia,a wygląda,że obie strony, to strony producentów...trochę to dziwne.Również dołączam sie do prośby sesil o opinie o firmie meble-luka.Pozdrawiam.

czarnulkarolcia

Mam mebleki firmy Meble Forever są super, firma naprawdę solidna. Jeżeli chodzi o czyszczenie to tylko środki z woskiem. Jest trochę pracy ale sę opłaca. Znalazłam kilka firm z podobnymi meblami ale niestety wiele z nich poprostu skopiowało zdjęcia tej firmy.

asia19736

Dziękuje za opinie i odpowiedż.Pozdrawiam

Odpowiedz w temacie

Edytuj wypowiedź

Wstaw zdjęcie

Zgłoś nadużycie

Informacja

To okno zamknie się automatycznie za 3 sekundy.

Usuń post

Czy na pewno chcesz usunąć ten post? Tej operacji nie można cofnąć.
REKLAMA

Wyłącz to powiadomienie

Nie będziesz już więcej otrzymywać powiadomień do tego zdarzenia.
Państwa przeglądarka jest nieaktualna. Aby zapewnić większe bezpieczeństwo, wygodę i komfort użytkowania w tej witrynie, proszę zaktualizować swoją przeglądarkę.
Polub nas, aby otrzymywać niezliczone pomysły wprost na swoją tablicę!

Edycja zdjęcia

Obróć

Informacja

Zaloguj się

Newsletter

Zapisz się do newslettera, aby otrzymywać najciekawsze artykuły oraz inspiracje z serwisu Deccoria.pl

Powiadomienia

Informacja