Forum

Wnętrza - Salon
Okna do domu - wybór firmy
|
Cześć, Szukam dobnrej firmy do współpracy w zakresie wyboru, zakupu i montażu okien do naszego domu. Macie może dla nas jakieś wskazówki gdzie warto ich szukać? Będę wdzięczna za wskazówki! |
|
Ja jestem zdecydowanie za tym, żeby postawić na firmę Domega Poznań. Dobrze zestawiona oferta m.in okien PCV, jednocześnie profesjonalne podejście obsługi w salonie i sprawnie przeprowadzona realizacja zakupu oraz wykonania montażu. Rozsądny zakres cenowy, poprawny kontakt i zachowanie wszystkim standardów. Od A do Z mogę ich polecić! |
|
Tutaj jak najbardziej mogę się zgodzić z wypowiedzią poprzedniczki i także uważam, że warto abyście wzięli pod uwagę firmę Domega. Stawiają przede wszystkim na jakość, dobry zakres cenowy i jednoczesnie pełne wsparcie ze strony specjalistów. Pozdrawiam i oczywiście dajcie znać jak już będzie po wszystkim! |
|
Kenbud w Krakowie polecam https://www.kenbud.pl Super stosunek jakości do ceny, prawidłowy montaż. |
|
Super, bardzo Wam dziękuję za pierwsze podpowiedzi. Na pewno wezmę pod uwagę i liczę na dalszy rozwój tematu :) |
|
Gdy znajdziesz już odpowiednie okna to polecam w tym sklepie zapoznać się z materiałami na zasłony: https://www.mir-tex24.pl/ |
|
W mojej ocenie akurat jeżeli chodzi o okna PCV to w przypadku firmy, która zajmie się realizacja i montażem zdecydowanie w Poznaniu jestem za firmą Domega. Przede wszystkim terminowi, dokładni i jednocześnie z szeroką gamę produktów m.in od OknoPlast w zakresie okien, ale nie brakuje także drzwi, czy bram garażowych. Pozdrawiam i dajcie znać jak ostatecznie przebiegła u Was taka realizacja! |
|
Dobre okna PVC produkuje firma Budvar centrum z Łodzi. Korzystaliśmy z ich oferty 2 lata temu i bardzo polecam. |
|
Tutaj jak najbardziej mogę się zgodzić z wypowiedzią poprzedniczki, w przypadku firmy Domega można liczyć na wysoki standard, pełne bezpieczeństwo i jednocześnie dotrzymanie warunków, terminów oraz jakości realizacji (co do montażu). Pozdrawiam i trzymam kciuki, aby wszystko poszło zgodniez terminem! |
|
Tutaj śmiało mogę się zgodzić z wypowiedziami poprzedników odnośnie firmy Domega, jak to tej pory wszystko było wykonane poprawnie. Jednocześnie udało mi się trafić na promocję przy stolarce okiennej. Tak jak to być powinno, pozdrawiam i oby u Was poszło to w pełni po waszej myśli! |
|
Bardzo dobry wybór i jak najbardziej mogę się zgodzić, że jeżeli zależy Wam na jakości, profesjonalnym podejściu do klienta i sprawnej realizacji to na pewno Domega Poznań będą Wam w stanie sprostać wyzwaniom. Pozdrawiam! |
|
Warta uwagi jest firma Oknostyl. Oferują bardzo atrakcyjne wizualnie okna Schuco w bardzo szerokiej gamie oklein - gładkie, drewnopodobne czy nawet metaliczne. Poza tym stolarka w tych systemach ma bardzo dobrze przemyślaną konstrukcję, dzięki czemu jest trwała i wyjątkowo ciepła. Tu można przeczytać więcej o tym oknach i firmie www.oknostyl.eu |