Forum

Wnętrza - Salon
Pokó według Feng shui
|
Witaj cie moze ktos zna sie dobrze na feng shui poustawialam wszystko tak jak powinno byc i zle sie dzieje niby mialo byc lepiej w moim zyciu i nic gorzej jest :unhappy: Pokoj mam w kolorze pomarańczowym meble sosnowe i podloga jasna dywan w brazach . biurko z kompew w swerze bogactwa szkatulka z bizuteria i skarbonka tez okno od poludnia na przeciwko mam drzwiw rodzinie szafa aw swerzw wiedzy regal z ksiazkami w swerze przyjaciol lawaw swerze dzieci i milosci stoi moje lozko aw naeozniku gdzie swera milosci mam szafke a na szawce duzo podwojnych rzeczy swieczki kwiaty a na scianie obraz delfinow pomozcie co moge zrobic by bylo lepiej bym byla szczesliwa dodam jeszcze ze moj chlopak caly czas jest za granica a nie ze mna choc mnie kocha ciezko mi bez niego.Pomozcie prosze |
|
Myślę,że problem tkwi w Tobie nie zaś w urządzeniu pokoju.Spróbuj skontaktować się z jakimś dobrym terapeutą lub psychologiem.Koniecznie musisz się zdystanować do Feng shui bowiem nasze dobre samopoczucie wynika z naszego stanu ducha. Dobrą metodą jest uprawianie joga.Szczególnie polecam systematyczne oddychanie.Sporo o jodze znajdziesz w internecie.Życzę Ci dużo pogody ducha i uśmiechu.Wszystkiego dobrego! |
|
Albo obejrzyj Amelię. I rozejrzyj się wokół to nie brak feng shui może sprawia że nic Ci się nie udaje ale Ty sama. Ludzie którzy wierzą w siebie i nie przejmują się sobą zbyt przesadnie mają więcej szczęścia, bo nikt poprostu nie lubi ofiar. Koleżanka ma razję - idź na jakąś wizytę do psychologa. Nie ma się czego wstydzić - ja miałam tak jak Ty(a nawet chyba gorzej) - pomogło. Feng shui nie sprawi że będziesz mieć więcej szczęścia w życiu, ale może dzięki temu będzie bardziej poukładane. Japończycy wierzą, że jeśli ma się porządek w domu to ma się też porządek w życiu i to chyba prawda. pozdrawiam. |
|
rez napisał:
Myślę,że problem tkwi w Tobie nie zaś w urządzeniu pokoju. Coś w tym jest na pewno. Z drugiej strony co ma feng shui do pomarańczowego koloru ścian? To raczej krzykliwa i dynamiczna opcja i mocne przeciwieństwo. Warto zmienić. Sigma Coatings z ich paletą barw pomogą. |