Forum

Wnętrza - Kuchnia
poszukinany stolarz do wykonania mebli kuchennych
|
witam...wlasnie jestem przed remontem kuchni i pilnie poszukuje dobrego i w miare taniego stolarza z poznania lub okolic...czy ktos moglby mi kogos polecic?...z gory dziekuje:) |
|
Godny polecenia www.fronty-meblowe.net oraz www.fronty-meblowe.net . Fachowa ekipa robia wszystko od podstaw i nawet sprzataja po sobie :tongue: |
|
Podłączam się do Vaana znam firmę i faktycznie fajna ekipa a mebelki naprawde na wysokim poziomie widziałem ich www.fronty-meblowe.net i www.fronty-meblowe.net ale mają też wiele innych propozycji nie tylko dla klientów indywidualnych ale także dla stolarzy takich jak www.fronty-meblowe.net www.fronty-meblowe.net czy www.fronty-meblowe.net www.fronty-meblowe.net ale odbiegłem od tematu Reasumując firma godna Polecenia solidna jakość świetna cena. Projekt bezpłatny nawet w momęcie rozmyślenia się klienta z robienia mebli (klient nie dostaje projektu do ręki do momętu podpisania umowy) ale jest za free jak by nie patrzył. |
|
Prowadzę własną pracownię stolarską od 10 lat, zapraszam na strone www.buratino.friko.pl kontakt 512 361 337 ZAPRASZAM :) |
|
meble kuchenne na wymiar, Nasza firma wychodzi na przeciw klienta i to własnie my przyjedziemy do ciebie, w każdym miejscu Polski, www.mebledrewniane.bazarek.pl 888 923 907 zadzwoń i umów sie z nami, polecam |
|
Polecam REdesign- wykonyją ciekawe aranżacje w atrakcyjnej cenie- także projektują oldschool meble! :-) Link:http://deccoria.pl/profil,XDIALOG tel. 793 585 501 |
|
Wejdź sobie na www.ofachowcach.pl i znajdziesz odpowiednich specjalistów. Pozdrawiam. |
|
ja wolę porządną firmę niż stolarza, nie ważne jak taniego, ale jeśli chodzi o konkurencyjne ceny i solidne wykonanie, to Fawre ma bardzo ciekawą ofertę z fajną promocją zarówno na kuchnie jak i na inne zabudowy, na ikuchnie.pl można dowiedzieć się więcej |