Forum

Wnętrza - Sypialnia

soczysta pomarańcza w sypialni

misiami

Mam małą sypialnię ok 9 m kw. na jednej ścianie jest szafa z lustrzanymi drzwiami i tak juz musi być. Chcę ją teraz na nowo urządzić. Co myślicie o takim połączeniu kolorów: na ścianie na której jest okna i drzwi (są one najmniejsze) soczysta pomarańcza , a na tej naprzeciw luster słoneczny żółty (decoral) do tego czerwone dodatki tzn żyrandol, lampka , doniczki, lamówka firanki. tylko nie wiem jakie meble (tzn . szafka z szufladami , łóżko i półki bo więcej tam nie wejdzie).Czy nie są to zbyt intensywne kolory jak do sypialni?

tombata

soczysta pomarańcza w sypialni jest super, ale moim zdaniem planujesz za dużo tak intensywnych dodatków. Zdecyduj się na jeden kolor intensywny a pozostałe neutralne, zbyt duzo intensywnych kolorów zmęczy cie szybko. Widziałam soczysto pomarańczową sypialnie, zresztą super

LEZKA

MOIM ZDANIEM TO ZBYT ZYWE KLORY W SYOIALNI CHCEMY ODPOCZAC ZRELASOWAC SIE A TAKIE KRZYKLIWE KOLORY W TYM NAM NIE POMOGA PROPONIJE CI BLEKIT GANAT SLIWKE

misiami

Dziękuję za rady, ale powiem szczerze, że obejrzałam całe mnóstwo zdjęć sypialni w różnych kolorach i najbardziej podobały mi się żółte, czerwone, pomarańczowe. W niebieskich jest zimno. Piękne są fiolety, ale też jakieś takie zbyt dostojne i przy tym chłodne. remont już zaczęłam jak skończę pochwalę się zdjęciami :-)

arkuska

czerwone sypialnie mi też bardzo się podobają. zobacz sobie tą....ona powinna utwierdzić cię w przekonaniu że czerwony w sypialni rządzi!!!!!

Chr1su

Dzisiaj ludzie boją się intensywnych kolorów . Choć jak nie w XXI wieku to kiedy ? Trzeba się przełamać i spróbować , a jak wyjdzie za mocno , zawsze można załagodzić poprzez http://ww.mamita.pl, albo prosty biały pas . My mamy sypialnię w mocnym fiolecie , wygląda to znakomicie , a nad łóżkiem jest piękny fioletowy kwiat na białym tle , rozjaśnia i nadaje elegancji :)

billie

Oj ja bym się nie zdecydowała na połączenie żółtego pomarańczowego i czerwonego koloru w jednym pomieszczeniu. I to jeszcze w sypialni. Ja mam czerwona sypialnię ale w połączeniu z kolorem ecru, który trochę tonuje ten czerwony kolor. Ale skoro widziałaś juz jakieś takie aranżacje wnętrza i Ci się podobają to śmiało. Mam nadzieję, że wrzucisz zdjęcia i pochwalisz się efektami :)

Wuszka

Mama sama sypielnię w kolorze pomarańczy...wsumie to soczysty grejfut (śnieżka) ale odcień zalicze do pomarańczy....niebawem w moje galerii cos sie pojawi

LadyD

Przy tak małej sypialni postawiłabym na jednak spokojniejsze kolory, które pozwolą nam się wyciszyć. Sparwdź TrendBook Sigma Coatings i odcienie Be Well, na pewno znajdziesz coś dla siebie.

barbarakaktus123
W palecie Sigma Coatings znajdziesz nie jedną, nie dwie - ale 6k kolorów w palecie, a pomarańczy jest bardzo duzo odcieni.
AgaPoz111

Bardzo jestem ciekawa takiej aranżacji

Wiolcia39
AgaPoz111 napisał:

Bardzo jestem ciekawa takiej aranżacji

Ja też. Z chęcią bym ją zobaczyła.

Odpowiedz w temacie

Edytuj wypowiedź

Wstaw zdjęcie

Zgłoś nadużycie

Informacja

To okno zamknie się automatycznie za 3 sekundy.

Usuń post

Czy na pewno chcesz usunąć ten post? Tej operacji nie można cofnąć.
REKLAMA

Wyłącz to powiadomienie

Nie będziesz już więcej otrzymywać powiadomień do tego zdarzenia.
Państwa przeglądarka jest nieaktualna. Aby zapewnić większe bezpieczeństwo, wygodę i komfort użytkowania w tej witrynie, proszę zaktualizować swoją przeglądarkę.
Polub nas, aby otrzymywać niezliczone pomysły wprost na swoją tablicę!

Edycja zdjęcia

Obróć

Informacja

Zaloguj się

Newsletter

Zapisz się do newslettera, aby otrzymywać najciekawsze artykuły oraz inspiracje z serwisu Deccoria.pl

Powiadomienia

Informacja