Forum

Wnętrza - Sypialnia

Telewizor na ścianę

rampol

witam wszystkich, Przymierzam się do zakupu telewizora z ambilightem. Teraz moje pytanie - bedzie lepiej co mieć na półce, czy na ścianie, czy bez różnicy? Telewizor będzie miał 32 cale także idealnie do sypilani na dobranoc.

amelie_

myślę, że lepiej na ścianie... jeśli to sypialnia to może fajnie wyglądać jeśli na tej ścianie będzie przyklejona tapeta np. z fakturą czy delikatnym wzorem albo ściana będzie pomalowana na ciemniejszy kolor - jak sądzisz?

rampol

Co do ściany to jest kamień dekoracyjny model Jura i dalej myślę, co z tym telewizorem.

emili85

Ogółnie jestm przeciwna żeby telewizor był w sypialni,  ale jak bym miała wybrać lepiej żeby wisiał na ścianie :P

Weronika334

A czy sprawdzaliście może ofertę przygotowaną przez producenta Manta? Jeżeli jeszcze nie, to zdecydowaniw polecam sprawdzić ponieważ przygotowali wiele propozycji w róznych rozmiarach, dobrej jakości obrazu 4K, systemem Android, czy też samym wykonaniem. No i co ważne na tle konkreuncji pod względem cenowym wypadają bardzo fajnie. 

eMAGNAT

Szanowni Państwo,
Zawieszenie telewizora na ścianie to bardzo dobry pomysł, który zapewnia oszczędność miejsca i zwiększa estetykę pomieszczenia. Warto również pomyśleć o dekoracji takiej ściany. Rekomenduję zastosowanie tynku mineralnego Magnat Beton Style, który bardzo dobrze imituje tradycyjny beton (kolorystyka, struktura, ubytki). Jest on wydajny, łatwy do nałożenia samodzielnie, dobrze pasuje do innych materiałów wykończeniowych lub dekoracji.

MoniMil

Tutaj jest fajny artykuł o tym, jak wybierać szafki RTV:

http://blog.mirjan24.pl/jak-wybrac-szafke-rtv

KingKlinkier

Szanowni Państwo,
Telewizor na ścianie to bardzo dobre i praktyczne rozwiązanie, pozwalające zwiększyć estetykę i oszczędzić miejsce. Do dekoracji ścian rekomenduję płytki klinkierowe z King Klinker. Idealnie skomponują się z oświetleniem, telewizorem, meblami, pozostałymi dekoracjami. Dodatkowo zabezpieczą ścianę przed zabrudzeniami i uszkodzeniami. Dostępne kolekcje oraz porady dotyczące montażu można znaleźć na stronie https://kingklinker.pl/

brysma

no nie wiem, a może cos zobaczycie w samych artykułach tutaj? na https://deccoria.pl/

Tomasz43

W mojej opinii jeżeli chodzi o wybór odpowiedniego telewizora dla siebie to salonu, czy sypialni który można wygodnie powiesić to tutaj na pewno warto zwrócić uwagę także na wygodną przeglądarkę taniomania www.taniomania.pl/t/telewizory-led-58-cali która na pewno ułatwi znalezienie dobrego producenta, ale również sklepu z najlepszymi cenami, no i jednocześnie różnych rozmiarach nawet tych naprawdę dużych. U nas wygrał LED 58 cali marki Philips.

Odpowiedz w temacie

Telewizor na ścianę

Edytuj wypowiedź

Telewizor na ścianę

Wstaw zdjęcie

Zgłoś nadużycie

Informacja

To okno zamknie się automatycznie za 3 sekundy.

Usuń post

Czy na pewno chcesz usunąć ten post? Tej operacji nie można cofnąć.
REKLAMA

Wyłącz to powiadomienie

Nie będziesz już więcej otrzymywać powiadomień do tego zdarzenia.
Państwa przeglądarka jest nieaktualna. Aby zapewnić większe bezpieczeństwo, wygodę i komfort użytkowania w tej witrynie, proszę zaktualizować swoją przeglądarkę.
Polub nas, aby otrzymywać niezliczone pomysły wprost na swoją tablicę!

Edycja zdjęcia

Obróć

Informacja

Zaloguj się

Newsletter

Zapisz się do newslettera, aby otrzymywać najciekawsze artykuły oraz inspiracje z serwisu Deccoria.pl

Powiadomienia

Informacja