Forum

Wykonawcy - Architekci

Architekt wnętrz, Warszawa, aranzacja-wnetrz.waw.pl

Użytkownik deccoria

Cześć Projektuję wnętrza od wielu lat i robię to chyba dobrze. Dlaczego to jest ważne? Wykończenie nowego domu jest bardzo żmudne i kosztowne. Moje doświadczenie pozwoli uniknąć niepotrzebnych kłopotów na budowie, bo w trakcie projektowania zdołam je przewidzieć. Zajrzyj na moją stronę www.projektantwnetrz-warszawa.pl , gdzie znajdziesz moje projekty i porady. To nieważne, że niektóre obrazki zupełnie Ci się nie podobają. Pamiętaj, że tworzę aranżacje wnętrz pod kątem oczekiwań klientów i to oni są współautorami tych aranżacji. Zadzwoń na tel.605-107-877! Porozmawiamy, jak mogę Ci pomóc, omówimy ceny i twoje oczekiwania, i, być może, rozpoczniemy współpracę. Do zobaczenia !

studioqq

PROJEKTOWANIE WNĘTRZ http://www.studioqq.pl/

kacpero

Jak już tutaj trafiłem to napiszę coś od siebie! Ja nie jestem architektem reklamującym się na tym forum a klientem pewnego projektanta który zrobił dla mnie znakomitą robotę! Piszę o tym bo po prostu chce to zrobić bo dawno nie byłem tak zadowolony z czyiś usług. Wrzucę tu nawet stronkę pracowni może akurat ktoś skorzysta :) www.designoff.com.pl Siedziba jest w Gliwicach ale jest i biuro w Warszawie ;)

konrad7777777

Ja polecam świetny duet architektów z targówka, którzy są mega profesjonalni, z moim wnętrzem zdziałali naprawdę cuda za niewielkie pieniądze i niski budżet, Zostawiam namiary 500440403, 791504712, https://kparchitektura.wordpress.com/.

Odpowiedz w temacie

Edytuj wypowiedź

Wstaw zdjęcie

Zgłoś nadużycie

Informacja

To okno zamknie się automatycznie za 3 sekundy.

Usuń post

Czy na pewno chcesz usunąć ten post? Tej operacji nie można cofnąć.
REKLAMA

Wyłącz to powiadomienie

Nie będziesz już więcej otrzymywać powiadomień do tego zdarzenia.
Państwa przeglądarka jest nieaktualna. Aby zapewnić większe bezpieczeństwo, wygodę i komfort użytkowania w tej witrynie, proszę zaktualizować swoją przeglądarkę.
Polub nas, aby otrzymywać niezliczone pomysły wprost na swoją tablicę!

Edycja zdjęcia

Obróć

Informacja

Zaloguj się

Newsletter

Zapisz się do newslettera, aby otrzymywać najciekawsze artykuły oraz inspiracje z serwisu Deccoria.pl

Powiadomienia

Informacja