Forum

Wykonawcy - Okna i drzwi
ŁADNE, SOLIDNE drzwi
|
Polecam fachowców, którzy doskonale mi doradzili: dobreDrzwi.pl. To firma, która dystrybuuje różne marki i kompleksowo zajmuje się procesem montażu, transportu i wszystkie, co związane z kupnem drzwi. |
|
Gerda posiada bardzo bogatą ofertę jeśli chodzi o drzwi, dobra ceny i dobre wykonanie, ja mogę zdecydowanie polecić. |
|
Dla mnie takimi solidnymi a przy tym bardzo estetycznymi drzwiami są te wykonane z drewna :) Wiadomo, że tu trzeba postawić na jakość a nie każdy potrafi się z tym drewnem obchodzić. Bardzo dobre jakosciowo produkty kupicie na pewno w firmie Kris Drzwi https://kris-drzwi.pl/. Sprawna realizacja zamowień, niewygórowane ceny i szybka dostawa. |
|
Jeśli mowa o drzwiach zewnętrznych to na pewno wybrałabym drzwi z Gerdy antywłamaniowe. |
|
zerknij sobie na ofertę www.gerde.pl |
|
Bardzo ładne i solidne drzwi kupicie w firmie Kapica z opolskiego. W zależności od potrzeb mogą być produkowane z PVC lub aluminium, w obydwu przypadkach na bardzo trwałych systemach Schuco. Tu można zobaczyć katalogi: https://www.kapica.pl/do-pobrania/. To bardzo nowoczesne rozwiązania, które oprócz doskonałych parametrów technicznych oferują także bardzo estetyczne rozwiązania kontroli dostępu, jak np. zintegrowany wideodomofon, otwieranie za pomocą sygnału Bluetooth czy czytnik linii papilarnych itp. |
|
Ja mogę polecić z Aluhaus drzwi. Mam ja i siostra w domu swoim. Obydwie jesteśmy zadowolona, z tym że ona ma do domu pasywnego, a ja klasyczne budownictwo, stary odremontowany dom. Na https://www.aluhaus.com.pl/ możecie sobie sprawdzić ofertę, mają duży wybór zarówno modeli jak i kolorów, w dobrej cenie. |
|
a czy ktoś kupował drzwi od www.gerde.pl? |
|
Jeśli chodzi o solidne drzwi to poleciłbym drzwi aluminiowe firmy CB aluminium z Krakowa. Są produkowane na indywidualne zamówienie pod właściwie każdy wymiar, a możliwe jest praktycznie wszystko, od bardzo dużych rozmiarów skrzydła aż do 3 metrów, po dodatkowe naświetla i doświetla. Warto sprawdzić: https://www.cbaluminium.com.pl/pl/ |
|
Jeśli szukacie dobrych drzwi do mieszkania, które nie tylko będa dobrze wyglądać, ale także dobrze wycisza dźwięki z klatki schodowej to polecam KMT drzwi akustyczne. Mają bardzo dobrą izolację akustyczną, poza tym firma ma duży wybór wzorów i kolorów drzwi, więc łatwo wybierzecie coś do będzie pasowała do waszego mieszkania i gustu. |
|
Jak potrzebujesz wprowadzić jakież zmiany w drzwiach wewnętrznych to rozmawiaj z agstyle.pl/, bo nawet malowanie wchodzi w grę po właściwie dowolnej palecie, czy dopasowanie klamek i różnych technologii uzupełniających. Transport i montaż też biorą na siebie. Według mnie jeden z najlepszych, jeżeli nie najlepszy salon z drzwiami wewnętrznymi w Warszawie, no i mają wyraźną specjalizację, więc trudno o pomyłkę. Potrafią nawet dopasować konkretny model pod styl aranżacyjny, jeżeli klient ma jakieś wątpliwości. |
|
Ładne i solidne drzwi zewnętrzne można kupić w salonie firmy Kapica z opolskiego. Mają tam bardzo duży wybór różnych modeli i systemów aluminiowych Schuco, naprawdę jest w czym wybierać. A gdyby ktoś chciał, może zamówić stolarkę idealnie dopasowaną pod własne potrzeby pod względem wymiarów czy akcesoriów. Warto sprawdzić ich ofertę: https://www.kapica.pl/wp-content/uploads/2016/10/folder-drzwi-aluminiowe-wej%C5%9Bciowe-schueco-pl.pdf |
|
Modele bardzo porządne i przy okazji dobrze wyglądające mają w Kmt. Sam wybrałem od nich passive 75, bo zależało mi na dobrej izolacyjności termicznej |
|
Istotnie KMT jeden z liderów rynku. Podobają mi się ich drzwi, głównie z uwagi właśnie na bardzo dobre parametry. Do domów np. idealnie sprawdzają się Superthermy 90. 90 mm to grubość wypełnionego pianą skrzydła, więc izolacja jest naprawdę bardzo dobra |
|
Bardzo solidnie wykonane drzwi z aluminium znajdziecie w firmie CB Aluminium z Krakowa. Produkują wysokiej jakości stolarkę w systemach Schuco, które są bardzo stabilne, dzięki czemu wysokość skrzydła może wynosić nawet do 3 metrów. Drzwi są ponadto dostępne w szerokiej gamie wzorów i kolorów, a także z wbudowanym inteligentnym wyposażeniem w postaci np. wideodomofonu z dotykowym wyświetlaczem. Polecam zapoznać się z ich ofertą. |
|
Ja uważam, że jednak wybór drzwi zewnętrznych warto skonsultować ze specjalistami, aby przede wszystkim podjąć racjonalną decyzję w zakresie wyboru zarówno pięknych i trwałych drzwi zewnętrznych. Tutaj bardzo dobrym kierunkiem może być zdecydowanie w trójmieście firma Drawex ze względu na duże doświadczenie w branży, szeroka oferta wśród najlepszych producentów i jednocześnie konkurencyjne ceny. Osobiście wszystko sobie wycenisz oraz skonsultujesz, także to chyba najbardziej racjonalna z opcji. |
|
Jeśli szukacie solidnych drzwi zewnętrznych, to koniecznie sprawdźcie ofertę firmy Kapica. Produkują stolarkę z aluminium i PVC w znanych systemach Schuco, które są trwałe i bardzo precyzyjnie wykonane. Można wybierać z szerokiej gamy gotowych modeli lub stworzyć drzwi wg własnego projektu. To, co je wyróżnia, to bardzo wysoka jakość użytych materiałów i komponentów włącznie z okuciami, uszczelnieniami czy nawet wbudowanym wideodomofonem. Na północy Polski oferuje je również firma Marsel z Goleniowa pod Szczecinem. |