Forum

Wykonawcy - Okna i drzwi

ŁADNE, SOLIDNE drzwi

Wesoly01

Polecam fachowców, którzy doskonale mi doradzili: dobreDrzwi.pl. To firma, która dystrybuuje różne marki i kompleksowo zajmuje się procesem montażu, transportu i wszystkie, co związane z kupnem drzwi.

emil98

Gerda posiada bardzo bogatą ofertę jeśli chodzi o drzwi, dobra ceny i dobre wykonanie, ja mogę zdecydowanie polecić. 

tekilka

Dla mnie takimi solidnymi a przy tym bardzo estetycznymi drzwiami są te wykonane z drewna :) Wiadomo, że tu trzeba postawić na jakość a nie każdy potrafi się z tym drewnem obchodzić. Bardzo dobre jakosciowo produkty kupicie na pewno w firmie Kris Drzwi https://kris-drzwi.pl/. Sprawna realizacja zamowień, niewygórowane ceny i szybka dostawa.

madelinesh

Jeśli mowa o drzwiach zewnętrznych to na pewno wybrałabym drzwi z Gerdy antywłamaniowe. 

werkyz

zerknij sobie na ofertę www.gerde.pl

marcin84

Bardzo ładne i solidne drzwi kupicie w firmie Kapica z opolskiego. W zależności od potrzeb mogą być produkowane z PVC lub aluminium, w obydwu przypadkach na bardzo trwałych systemach Schuco. Tu można zobaczyć katalogi: https://www.kapica.pl/do-pobrania/. To bardzo nowoczesne rozwiązania, które oprócz doskonałych parametrów technicznych oferują także bardzo estetyczne rozwiązania kontroli dostępu, jak np. zintegrowany wideodomofon, otwieranie za pomocą sygnału Bluetooth czy czytnik linii papilarnych itp.

sensisylwia

Ja mogę polecić z Aluhaus drzwi. Mam ja i siostra w domu swoim. Obydwie jesteśmy zadowolona, z tym że ona ma do domu pasywnego, a ja klasyczne budownictwo, stary odremontowany dom. Na https://www.aluhaus.com.pl/ możecie sobie sprawdzić ofertę, mają duży wybór zarówno modeli jak i kolorów, w dobrej cenie. 

werkyz

a czy ktoś kupował drzwi od www.gerde.pl?

Grzesiek85

Jeśli chodzi o solidne drzwi to poleciłbym drzwi aluminiowe firmy CB aluminium z Krakowa. Są produkowane na indywidualne zamówienie pod właściwie każdy wymiar, a możliwe jest praktycznie wszystko, od bardzo dużych rozmiarów skrzydła aż do 3 metrów, po dodatkowe naświetla i doświetla. Warto sprawdzić: https://www.cbaluminium.com.pl/pl/

Alka86

Jeśli szukacie dobrych drzwi do mieszkania, które nie tylko będa dobrze wyglądać, ale także dobrze wycisza dźwięki z klatki schodowej to polecam KMT drzwi akustyczne. Mają bardzo dobrą izolację akustyczną, poza tym firma ma duży wybór wzorów i kolorów drzwi, więc łatwo wybierzecie coś do będzie pasowała do waszego mieszkania i gustu.

Misiek789

Jak potrzebujesz wprowadzić jakież zmiany w drzwiach wewnętrznych to rozmawiaj z agstyle.pl/, bo nawet malowanie wchodzi w grę po właściwie dowolnej palecie, czy dopasowanie klamek i różnych technologii uzupełniających. Transport i montaż też biorą na siebie. Według mnie jeden z najlepszych, jeżeli nie najlepszy salon z drzwiami wewnętrznymi w Warszawie, no i mają wyraźną specjalizację, więc trudno o pomyłkę. Potrafią nawet dopasować konkretny model pod styl aranżacyjny, jeżeli klient ma jakieś wątpliwości.

Grzesiek85

Ładne i solidne drzwi zewnętrzne można kupić w salonie firmy Kapica z opolskiego. Mają tam bardzo duży wybór różnych modeli i systemów aluminiowych Schuco, naprawdę jest w czym wybierać. A gdyby ktoś chciał, może zamówić stolarkę idealnie dopasowaną pod własne potrzeby pod względem wymiarów czy akcesoriów. Warto sprawdzić ich ofertę: https://www.kapica.pl/wp-content/uploads/2016/10/folder-drzwi-aluminiowe-wej%C5%9Bciowe-schueco-pl.pdf

PiotrN89

Modele bardzo porządne i przy okazji dobrze wyglądające mają w Kmt. Sam wybrałem od nich passive 75, bo zależało mi na dobrej izolacyjności termicznej

MichalM76

Istotnie KMT jeden z liderów rynku. Podobają mi się ich drzwi, głównie z uwagi właśnie na bardzo dobre parametry. Do domów np. idealnie sprawdzają się Superthermy 90. 90 mm to grubość wypełnionego pianą skrzydła, więc izolacja jest naprawdę bardzo dobra

marcin84

Bardzo solidnie wykonane drzwi z aluminium znajdziecie w firmie CB Aluminium z Krakowa. Produkują wysokiej jakości stolarkę w systemach Schuco, które są bardzo stabilne, dzięki czemu wysokość skrzydła może wynosić nawet do 3 metrów. Drzwi są ponadto dostępne w szerokiej gamie wzorów i kolorów, a także z wbudowanym inteligentnym wyposażeniem w postaci np. wideodomofonu z dotykowym wyświetlaczem. Polecam zapoznać się z ich ofertą.

KrzysztofMer

Ja uważam, że jednak wybór drzwi zewnętrznych warto skonsultować ze specjalistami, aby przede wszystkim podjąć racjonalną decyzję w zakresie wyboru zarówno pięknych i trwałych drzwi zewnętrznych. Tutaj bardzo dobrym kierunkiem może być zdecydowanie w trójmieście firma Drawex ze względu na duże doświadczenie w branży, szeroka oferta wśród najlepszych producentów i jednocześnie konkurencyjne ceny. Osobiście wszystko sobie wycenisz oraz skonsultujesz, także to chyba najbardziej racjonalna z opcji. 

Grzesiek85

Jeśli szukacie solidnych drzwi zewnętrznych, to koniecznie sprawdźcie ofertę firmy Kapica. Produkują stolarkę z aluminium i PVC w znanych systemach Schuco, które są trwałe i bardzo precyzyjnie wykonane. Można wybierać z szerokiej gamy gotowych modeli lub stworzyć drzwi wg własnego projektu. To, co je wyróżnia, to bardzo wysoka jakość użytych materiałów i komponentów włącznie z okuciami, uszczelnieniami czy nawet wbudowanym wideodomofonem. Na północy Polski oferuje je również firma Marsel z Goleniowa pod Szczecinem.

Odpowiedz w temacie

ŁADNE, SOLIDNE drzwi

Edytuj wypowiedź

ŁADNE, SOLIDNE drzwi

Wstaw zdjęcie

Zgłoś nadużycie

Informacja

To okno zamknie się automatycznie za 3 sekundy.

Usuń post

Czy na pewno chcesz usunąć ten post? Tej operacji nie można cofnąć.
REKLAMA

Wyłącz to powiadomienie

Nie będziesz już więcej otrzymywać powiadomień do tego zdarzenia.
Państwa przeglądarka jest nieaktualna. Aby zapewnić większe bezpieczeństwo, wygodę i komfort użytkowania w tej witrynie, proszę zaktualizować swoją przeglądarkę.
Polub nas, aby otrzymywać niezliczone pomysły wprost na swoją tablicę!

Edycja zdjęcia

Obróć

Informacja

Zaloguj się

Newsletter

Zapisz się do newslettera, aby otrzymywać najciekawsze artykuły oraz inspiracje z serwisu Deccoria.pl

Powiadomienia

Informacja