Forum

Wykonawcy - Ściany
Potrzebna opinia!
|
Witam Was serdecznie. Chciałam zapytać czy ktoś z Was miał do czynienia z farbami Śnieżki - Barwy Natury. Bardzo podoba mi się kolor letni poranek Zobacz zdjęcie: http://images37.fotosik.pl/596/ac81657d82bf9d5f.jpgi chciałabym pomalować mały pokój właśnie tą farbą, ale nie wiem czy to dobry wybór? Bardzo proszę o opinię osoby, które zetknęły się z tymi farbami. |
|
Ja miałam do czynienia ale z kolorem już dokładnie nie pamiętam ale limonka chyba i oliwkowy. oliwkowy wyszedł świetnie. Pokryła mi niebieski kolor i nadal świetnie wygląda a malowałam sama :). Co do twojego wyboru to uważam że świetny wybór koloru, podoba mi się bardzo. |
|
Ja tez Azyjko malowałam śnieżką -chyba lniana jesień i byłam bardzo zadowolona . Dodam że ja pokrywałam nią starą wzorzystą tapetę z fakturą ....każdy brudny ślad schodził bez problemu ! Cena też bardzo przystępna ! |
|
Moją pracą jest malowanie wnętrz, dlatego mam często do czynienia z różnymi farbami do ścian. Jeśli chodzi o śnieżkę to miałam kilka kolorów (jednak nie ten, o którym piszesz). Nie mogę narzekać, kolorowe farby miały dobrą konsystencję i "pokrycie", ale jest ale. Nie polecam białej! To rzadzizna. Bynajmniej mi się taka trafiła...chyba stara. Na ogół używam decoralu i nigdy się nie zawiodłam. |
|
Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, wybrałam już farbę a pokój jest już pomalowany dlatego wątek uważam za zamknięty :) |