Forum

Wyposażenie - Dekoracje

Dekoracje- drogie lub tandetne?

EDG

Witam, zastanawiałam się nad dostępnością artykułów dekoracyjnych. Czy nie macie wrażenia, że na rynku mamy do wyboru tylko bardzo drogie lub kiepskiej jakości, produkowane masowo dekoracje? Szczególnie jeśli chodzi o sklepy "fizyczne", że tak powiem, bo w internecie jest trochę większy wybór. Co sądzicie? Czy możecie polecić jakieś sklepy? Czekam na Wasze opinie:) Pozdrawiam

wodart

może coś nie masowej produkcji ? nietypowe i niepowtarzalne.

EDG

Ale czy to nie jest drogie? Poza tym... chodzi mi o to, że gdy kogoś pytam gdzie robi takie zakupy odpowiada zazwyczaj że w Ikei, gdy pytam o bardziej ambitną alternatywę słyszę o almi decor... Czy nie masz wrażenia, że na tym rynku czegoś brakuje? Nie chcę wydawać fortuny w Almi, ani "ikeować" sobie całego domu. Z drugiej strony chcę po prostu iść do sklepu i kupić jakiś miły drobiazg od razu, bez zbędnych poszukiwań i czekania... Hmm, może jestem po prostu wybredna? :/ Pozdrawiam:)

Cytryna266

Witam , też mam takie wrażenie , szukam od jakiegoś czasufajnego sklepu internetowego z lampionami ( takimi jak fotki na stronie deccori ) a tu nic ... szkoda ktoś pomoże i coś podpowie?

bulgarii

Witam, mam pytanie czy ktoś z deccorowiczów orientuje się czy jest jakiś bezpośredni importer, producent firmy Sia home fashion, chciałabym za niedługo otworzyć galerię i chciałabym wyposażyć mięzy innymi właśnie produktami firmy Sia wnętrze, wchodziłam na głowną stronę ale ciężko się zkontaktować z przedstawicielelm na Polskę .Proszę o pomoc

gabgan

jeśli szukacie czegoś oryginalnego, to zajrzyjcie na www.artpower.pl - duży wybór i przystępne ceny. Tutaj macie gwarancje, ze drugiego takiego egzemplarza nie znajdziecie u znajomych :-)

qulik78

Zgadzam się. Szukam fajnych sklepów z dekoracjami w Krakowie. Może macie jakieś namiary?

cram

Poleacam skromnie nasze dekoracje na http://www.cram.pl - wazony, świeczniki,.... Hanna

cram

Poleacam skromnie nasze dekoracje na http://www.cram.pl - wazony, świeczniki,.... Hanna przepraszam za podwojny wpis :)

Torradorka

ja namawiam na haft - nie sa to tanie dodatki ale niepowtarzalne - zobacz www.torradorka.haft.waw.pl

Kobietka

Witam . Ja natomiast gorąco polecam stronkę www.inter-deco.pl . Sprawdzona :-)

PAGODA

Witajcie, ja pozwole sobie przedstawic oferte sklepu www.pagoda.com.pl (stylowe dekoracje wnętrz, przedmioty wykonane ręcznie z egzotycznych materiałów takich ja bambus czy laka). zapraszam, Justyna

krosssalinda

zależy, czego dokładnie szukacie, ale ja najlepsze zawsze znajduję na targu staroci w soboty na placu nowym w krakowie :-)

popkorn

Niestety coś za coś. Jeśli chcesz mieć coś, co jest Sztuką przez duże "S", to musisz za to zapłacić. Nie piszę tu akurat o Almi Decor, bo w tym sklepie czasem płaci się za samą metkę. Ja osobiście bardzo lubię kupować do siebie do domu lub na wszelkiego rodzaju prezenty, rzeczy, które są niepowtarzalne. A takich w internecie jest całe mnóstwo. Wystarczy trochę poszukać. I okazuje się, że można nawet trafić coś niedrogiego. Ze swojego doświadczenia mogę Ci polecić trzy strony, z których regularnie korzystam: quaggaart.com, pakamera.pl i decobazaar.com. Są co prawda skupione bardziej na biżuterii, ale jak się wpisze w ich wyszukiwarkę np "świecznik" czy "rzeźba", to zawsze coś ciekawego się znajdzie.

misiaka

ja tam takie dekoracyjne rzeczy kupuje w komforcie - dużo tego, ładne i niezbyt drogie :)

robbek

rzeczywiście dużo jest tego w tych sklepach, ale z reguły fajne to są rzeczy i warto coś sobie wybrać.

lagguna

Jesli szukacie produktów nietuzinkowych z rodzju lekkich mebli lub dodatków designerskich, to polecam sklep www.laskowscydesign.pl Ceny może nie są najniższe, ale jest to design, a nie masówka i jak na design nie są wygórowane, pozdrawiam

zarbo

Ludzie idą raczej na łatwiznę i pędzą do sklepów, bo tam można szybko podczas jednej wizyty kupić całe wyposażenie swojego M. Nic więc dziwnego, że obecne mieszkania przypominają te z lat siedemdziesiątych, w których stały podobne meble, na nich podobne dodatki/bibeloty, a na ścianach podobne reprodukcje. Wtedy mówiło się, że z braku możliwości Polacy zdani są na jednakowe "umundurowanie", ale teraz ???

dianadecor

Polecam art.dekoracyjne www.dianadecor.com.pl http://deccoria.pl/galeria,id,21962

zoria

Już dawno przestałam błąkać się bez celu po sklepach z dodatkami, bo zazwyczaj i tak wychodziałm z pustymi rękami. Przekonałam sie za to do zakupów on line, bo mogę liczyć na fachową poradę i zaskakująco duży asortyment. Jednym y moich ulubionych sklepów jest Fabryka Form. Jeszcze nie zdarzyło mi się, żebym "wyszała" z niego niezadowolona.

Odpowiedz w temacie

Edytuj wypowiedź

Wstaw zdjęcie

Zgłoś nadużycie

Informacja

To okno zamknie się automatycznie za 3 sekundy.

Usuń post

Czy na pewno chcesz usunąć ten post? Tej operacji nie można cofnąć.
REKLAMA

Wyłącz to powiadomienie

Nie będziesz już więcej otrzymywać powiadomień do tego zdarzenia.
Państwa przeglądarka jest nieaktualna. Aby zapewnić większe bezpieczeństwo, wygodę i komfort użytkowania w tej witrynie, proszę zaktualizować swoją przeglądarkę.
Polub nas, aby otrzymywać niezliczone pomysły wprost na swoją tablicę!

Edycja zdjęcia

Obróć

Informacja

Zaloguj się

Newsletter

Zapisz się do newslettera, aby otrzymywać najciekawsze artykuły oraz inspiracje z serwisu Deccoria.pl

Powiadomienia

Informacja