Forum

Wyposażenie - Dekoracje
Dekoracje- drogie lub tandetne?
|
Witam, zastanawiałam się nad dostępnością artykułów dekoracyjnych. Czy nie macie wrażenia, że na rynku mamy do wyboru tylko bardzo drogie lub kiepskiej jakości, produkowane masowo dekoracje? Szczególnie jeśli chodzi o sklepy "fizyczne", że tak powiem, bo w internecie jest trochę większy wybór. Co sądzicie? Czy możecie polecić jakieś sklepy? Czekam na Wasze opinie:) Pozdrawiam |
|
może coś nie masowej produkcji ? nietypowe i niepowtarzalne. |
|
Ale czy to nie jest drogie? Poza tym... chodzi mi o to, że gdy kogoś pytam gdzie robi takie zakupy odpowiada zazwyczaj że w Ikei, gdy pytam o bardziej ambitną alternatywę słyszę o almi decor... Czy nie masz wrażenia, że na tym rynku czegoś brakuje? Nie chcę wydawać fortuny w Almi, ani "ikeować" sobie całego domu. Z drugiej strony chcę po prostu iść do sklepu i kupić jakiś miły drobiazg od razu, bez zbędnych poszukiwań i czekania... Hmm, może jestem po prostu wybredna? :/ Pozdrawiam:) |
|
Witam , też mam takie wrażenie , szukam od jakiegoś czasufajnego sklepu internetowego z lampionami ( takimi jak fotki na stronie deccori ) a tu nic ... szkoda ktoś pomoże i coś podpowie? |
|
Witam, mam pytanie czy ktoś z deccorowiczów orientuje się czy jest jakiś bezpośredni importer, producent firmy Sia home fashion, chciałabym za niedługo otworzyć galerię i chciałabym wyposażyć mięzy innymi właśnie produktami firmy Sia wnętrze, wchodziłam na głowną stronę ale ciężko się zkontaktować z przedstawicielelm na Polskę .Proszę o pomoc |
|
jeśli szukacie czegoś oryginalnego, to zajrzyjcie na www.artpower.pl - duży wybór i przystępne ceny. Tutaj macie gwarancje, ze drugiego takiego egzemplarza nie znajdziecie u znajomych :-) |
|
Zgadzam się. Szukam fajnych sklepów z dekoracjami w Krakowie. Może macie jakieś namiary? |
|
Poleacam skromnie nasze dekoracje na http://www.cram.pl - wazony, świeczniki,.... Hanna |
|
Poleacam skromnie nasze dekoracje na http://www.cram.pl - wazony, świeczniki,.... Hanna przepraszam za podwojny wpis :) |
|
ja namawiam na haft - nie sa to tanie dodatki ale niepowtarzalne - zobacz www.torradorka.haft.waw.pl |
|
Witam . Ja natomiast gorąco polecam stronkę www.inter-deco.pl . Sprawdzona :-) |
|
Witajcie, ja pozwole sobie przedstawic oferte sklepu www.pagoda.com.pl (stylowe dekoracje wnętrz, przedmioty wykonane ręcznie z egzotycznych materiałów takich ja bambus czy laka). zapraszam, Justyna |
|
zależy, czego dokładnie szukacie, ale ja najlepsze zawsze znajduję na targu staroci w soboty na placu nowym w krakowie :-) |
|
Niestety coś za coś. Jeśli chcesz mieć coś, co jest Sztuką przez duże "S", to musisz za to zapłacić. Nie piszę tu akurat o Almi Decor, bo w tym sklepie czasem płaci się za samą metkę. Ja osobiście bardzo lubię kupować do siebie do domu lub na wszelkiego rodzaju prezenty, rzeczy, które są niepowtarzalne. A takich w internecie jest całe mnóstwo. Wystarczy trochę poszukać. I okazuje się, że można nawet trafić coś niedrogiego. Ze swojego doświadczenia mogę Ci polecić trzy strony, z których regularnie korzystam: quaggaart.com, pakamera.pl i decobazaar.com. Są co prawda skupione bardziej na biżuterii, ale jak się wpisze w ich wyszukiwarkę np "świecznik" czy "rzeźba", to zawsze coś ciekawego się znajdzie. |
|
ja tam takie dekoracyjne rzeczy kupuje w komforcie - dużo tego, ładne i niezbyt drogie :) |
|
rzeczywiście dużo jest tego w tych sklepach, ale z reguły fajne to są rzeczy i warto coś sobie wybrać. |
|
Jesli szukacie produktów nietuzinkowych z rodzju lekkich mebli lub dodatków designerskich, to polecam sklep www.laskowscydesign.pl Ceny może nie są najniższe, ale jest to design, a nie masówka i jak na design nie są wygórowane, pozdrawiam |
|
Ludzie idą raczej na łatwiznę i pędzą do sklepów, bo tam można szybko podczas jednej wizyty kupić całe wyposażenie swojego M. Nic więc dziwnego, że obecne mieszkania przypominają te z lat siedemdziesiątych, w których stały podobne meble, na nich podobne dodatki/bibeloty, a na ścianach podobne reprodukcje. Wtedy mówiło się, że z braku możliwości Polacy zdani są na jednakowe "umundurowanie", ale teraz ??? |
|
Polecam art.dekoracyjne www.dianadecor.com.pl http://deccoria.pl/galeria,id,21962 |
|
Już dawno przestałam błąkać się bez celu po sklepach z dodatkami, bo zazwyczaj i tak wychodziałm z pustymi rękami. Przekonałam sie za to do zakupów on line, bo mogę liczyć na fachową poradę i zaskakująco duży asortyment. Jednym y moich ulubionych sklepów jest Fabryka Form. Jeszcze nie zdarzyło mi się, żebym "wyszała" z niego niezadowolona. |