Forum

Wyposażenie - Krzesła
ikea...
|
Nigdy krzeseł z ikea a tym bardziej foteli. Poza tym cena mówi sama za siebie. Darmowo nie ma niczego a cena 200 zł za taki mebel to żadna, więc i wygląd, praktyczność, jakość taka sama. |
|
Moim zdaniem lepiej postawić na dobrą,solidną jakość niż te najtańsze rzeczy do mieszkania z supermarketów,np u nas na nana KamilaMeble.pl też znajdziecie ciekawe krzesła w niebanalnym stylu. |
|
Też uważam, ze warto w jakość inwestować. Ikea ma kilka fajnych, godnych uwagi produktów, ale krzesła to też bym tam nie kupiła. |
|
Różne dodatki z ikea jak najbardziej, ale krzesła absolutnie nie. To produkcja na ilość a nie na jakość. Nie polecam krzeseł z ikea. |
|
Jeżeli ktoś szuka stylowych i designerskich krzeseł w nietypowych wzorach i wersjach kolorystycznych to polecam także nasz adres www.Decolab24.pl wybór jest bardzo szeroki. |
|
Nie polecam. Tym bardziej ze sklepu Ikea. |
|
Sam rodzaj drewna jest tutaj drogi więc cena nie jest według mnie zawyżona. Zastanowiłbym się natomiast czy na pewno chcesz kupić ten mebel :) |
|
lepiej sprawdzić, podjechać do sklepu |
|
Kilka rzeczy kupowaliśmy w Ikei i jakość była okej,natomiast kilka jak drewniany stół ze sklejki to totalna porażka i niewypał,więc akurat to odradzam. Cena również jest istotna bo pod wieloma względami wyznacza jakość danej rzeczy. www.Euro-Zakupy.pl |
|
Jest taki sklep jak Ergoexpert (http://ergoexpert.pl). Oni mają na stanie dużo różnych krzeseł czy foteli, do różnych obiektów. Ja robiłem tutaj zamówienie na wyposażenie do swojego klubu i udało się dogadać co do ceny bez większych problemów. Szybka dostawa, meble zgodne z opisem, nie mam uwag do całej obsługi. Trzeba im oddać, że wiedzą jak meble pakować, żeby przy transporcie nic nie zostało zniszczone. |
|
Mim zdaniem warto szukać w sklepach internetowych, gdzie bez problemu znajdziecie oryginalne krzesła oraz stoły jako całe komplety. Zobaczcie na Unistyl24.pl |
|
A czy zastanawialiście się kiedyś nad produktami takimi jak meble metalowe do waszego domu? Przykładowo, nawet kiedy w naszej kuchni mamy gotowy komplet mebli robionych na wymiar, to i tak możemy skorzystać na zakupie dodatkowych szafek metalowych, do przechowywania różnych produktów. Takie meble mogą naprawdę wyglądać bardzo schludnie i nowocześnie. |