Forum

Wyposażenie - Szkło

Lustra postarzane, antyczne

Lustrzany

Ciekawym dodatkiem do niebanalnych wnętrz mogą być lustra postarzane zwane tez antycznymi. Sprawdzają się jako praktyczne lustra lub jako awangardowe dekoracje, wszystko zależy od wykończenia. Od lat wykonuje takie lustra i stale rozwijam swoje umiejętności poprzez obserwacje trendów pojawiających się na świecie. Zapraszam do zapoznania się z moja ofertą tychże luster na www.lustrapostarzane.pl i polubienie strony na Facebooku https://www.facebook.com/Lustra-postarzane-antyczne-102250550362882/ Dla użytkowników portalu Deccoria,pl 10% rabatu na wykonanie lustra w mojej pracowni :) Chętnie też odpowiem na każde pytania w tym temacie.

HomePerfume

Jeżeli skupiamy się ściśle na stylu antycznym to jak najbardziej- takie lustro z pewnością będzie bardzo fajnym dodatkiem i uzupełnieniem całości. Możesz napisać ile dokładnie kosztuje oraz wstawić jego zdjęcie? www.HomePerfume.pl

Lustrzany
HomePerfume napisał:

Jeżeli skupiamy się ściśle na stylu antycznym to jak najbardziej- takie lustro z pewnością będzie bardzo fajnym dodatkiem www.HomePerfume.pl

Nie do końca w większości projektów jakie wykonywałem, wnętrza były nowoczesne, ba nawet surowe. Cała sztuczka polega na tym że te lustra wyglądają dobrze wielu aranżacjach od fantazyjnej sztukaterii, przez drewno, po beton architektoniczny. Cena zależy od projektu, całości, od rodzaju szkła, grubość, wykończenia, przez efekt postarzenia aż do ewentualnej ramy którą zamykamy bądź nie takie lustro. Zdjęcia znajdziesz w mojej galerii a więcej na temat tych luster na mojej stronie... lustrapostarzane.pl

Sylwii10

Dzisiaj tak naprawdę bardzo wiele osób łączy różne style, urządzając mieszkanie. Mnie osobiście bardzo podobają się ręcznie robione lustra zhttps://steelove.pl/kategoria-produktu/lustra/ . Idealnie sprawdzą się np. w salonie, czy sypialni, a jednocześnie niewątpliwie nadadzą wnętrzom chrakteru.

Odpowiedz w temacie

Edytuj wypowiedź

Wstaw zdjęcie

Zgłoś nadużycie

Informacja

To okno zamknie się automatycznie za 3 sekundy.

Usuń post

Czy na pewno chcesz usunąć ten post? Tej operacji nie można cofnąć.
REKLAMA

Wyłącz to powiadomienie

Nie będziesz już więcej otrzymywać powiadomień do tego zdarzenia.
Państwa przeglądarka jest nieaktualna. Aby zapewnić większe bezpieczeństwo, wygodę i komfort użytkowania w tej witrynie, proszę zaktualizować swoją przeglądarkę.
Polub nas, aby otrzymywać niezliczone pomysły wprost na swoją tablicę!

Edycja zdjęcia

Obróć

Informacja

Zaloguj się

Newsletter

Zapisz się do newslettera, aby otrzymywać najciekawsze artykuły oraz inspiracje z serwisu Deccoria.pl

Powiadomienia

Informacja